Ana SayfaDedikoduŞok Haber! Özcan Deniz Evlilik Kararı Aldı! Şarkıcı Kiminle Evleniyor?

İlgili Postlar

Şok Haber! Özcan Deniz Evlilik Kararı Aldı! Şarkıcı Kiminle Evleniyor?

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz, geçtiğimiz Haziran ayında boşandığı çocuğunun annesi Feyza Aktan’dan tek celsede yollarını ayırmıştı. Ünlü şarkıcı evlenme kararı aldı. Özcan Deniz Kiminle Evleniyor? Detayları Haberimizde..

Özcan Deniz’den 8 Mart’a Özel Bomba Paylaşım!..

Şok Haber! Özcan Deniz Evlilik Kararı Aldı! Şarkıcı Kiminle Evleniyor?

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz kendisinden tam 20 yaş küçük çocuğunu annsei Feyza Aktan ile bebeklerinin doğumuna tam da bir ay kala dünya evine girmişti. Çiftin Oğulları Kuzey doğduktan çok kısa bir süre sonra ise ayrılma kararı alan Özcan Deniz Feyza Aktan çifti boşanmışlardı. Peki Özcan Deniz Kiminle Evleniyor?

Ünlü şarkıcının eşi boşanma devam ederken Özcan Deniz’den 15 milyon TL nafaka talep etmiş ancak çocuğunun annesi ile anlaşma yoluna giren ünlü şarkıcı ise eski eşine 12.500 lira nafaka, 2 ev ile birlikte bir de arabaya razı olmuştu. Tam 15 dakika süren dava Çağlayan Adliyesi’nde yapılmış ve ikili anlaşmalı olarak yollarını ayırmışlardı.

Özcan Deniz’e Evet Dedi!

Kanal D televizyonlarında sevilerek izlenen 2. Sayfa magazin programının hazırladığı özel habere göre; Oğulları Kuzey’in doğum günü olan 30 Nisan’da ikinci defa evlilik teklifi eden ünlü şarkıcıya eski eşinin cevabı ise ‘evet oldu’ karantina sürecinde sorunları aşan ikili yeniden nikah masasına oturacak.

Karantina Evinde Film..

Karantina evinde eski eşi ve oğlu Kuzey ile kalan Özcan Deniz evde film çekmeye de başladı. Ünlü şarkıcı filmin başrolü için Feyza Aktan ve oğlu Kuzey’i görevlendirdi.. Karantina evinde olan olaylar konu edilen bu filminin yayınlanıp yayınlanmayacağı ise henüz belli değil.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler