Ana SayfaÜnlülerCoşkun Sabah: "İspat Edene 8 Milyon Vereceğim"

İlgili Postlar

Coşkun Sabah: “İspat Edene 8 Milyon Vereceğim”

Geçtiğimiz haftalarda ünlü ses sanatçısı Coşkun Sabah, Korona virüs sebebiyle konserlerinin iptal olduğunu söyleyip, dolayısıyla zararının fazlaca olduğu konusunda dert yanmıştı. Sonunda usta şarkıcı isyan etti.. İşte Detaylar..

Coşkun Sabah’ın Sahil Pozuyla Gündem Olan Kızı Roza..

Coşkun Sabah: “İspat Edene 8 Milyon Vereceğim”

Son yaptığı açıklamalar ile gündeme yerleşen usta sanatçı, ifadelerine “5 milyonluk gayrimenkulüm var, bankada 450 bin liram kaldı. Ne demek istediğimi 60 milyon cirosu olanlar anlar. Parası olmayan ne demek istediğimi bilmez” şeklinde devam etmişti.

Coşkun Sabah’dan İnanılmaz Koronavirüs İtirafı!..

“İspat Edene Noter Huzurunda 1 Milyon Dolar (8 milyon TL) Nakit Vereceğim”

Posta haberin hazırlamış olduğu özel haberine göre; aradan haftalar geçse de sosyal medya gündeminden ayrılmayan Coşkun Sabah, şimdi ise “Ağzımdan ‘geçinemiyorum’ kelimesi çıkmadı. Ama böyle bir iddia dolanıyor. İspat edene noter huzurunda 1 milyon dolar (8 milyon TL) nakit vereceğim. Bu parayı almak isteyen varsa, karşıma ‘Geçinemiyorum’ kelimesini söylediğim bantla çıkacak” ifadeleriyle dert yandı..

Coşkun Sabah kimdir?

“Kızım Herkesi Kabul Etmiyor”

Diğer yandan kızı Roza’nın sosyal medya paylaşımları da gündem olan Coşkun Sabah, Roza’ya Instagram sayfasını kapattırmıştı. Konu hakkında da bilgi veren Coşkun Sabah;

“Kızım Roza’yla sosyal medya konusunda bir anlaşmazlık yaşamıştık. Bazı paylaşımlarını bir Türk babası olarak beğenmemiştim. Şimdi daha dikkatli. Bana hak verdi, ben de artık ona karışmıyorum. Sayfasını kapatmadı ama kilitli. Herkesi kabul etmiyor” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler