Ana SayfaÜnlülerÖzcan Deniz Yeni Projesini Açıkladı

İlgili Postlar

Özcan Deniz Yeni Projesini Açıkladı

Mayıs ayında ekranlara veda eden İstanbullu Gelin dizisinin etkileri devam ediyor. Büyük ses getiren dizinin final yapması sevenlerini oldukça üzdü. Dizinin finalinden sonra başrol oyuncuların ise hangi projede yer alacağı merak konusu oldu. Peki, Özcan Deniz hangi projede yer alacak? Tüm detaylar haberimizde…

Feyza Aktan’ın Özcan Deniz’den Talep Ettiği Tazminatı Duyanlar Şok Oldu!

Özcan Deniz Yeni Projesini Açıkladı

Özcan Deniz’in Tatil İstekleri Yok Artık Dedirtti?

Özcan Deniz, üç sezon süren İstanbullu Gelin dizisinin final yapmasının ardından Feyza Aktan ile boşanma konusuyla gündeme geldi. abalar Günü’nde yaptığı paylaşımda oğlunu göremediği sözleri dikkat çekmiş ve ardından eşinin annelik görevini yerine getiremediği iddiası ile boşanacağı öğrenilen Özcan Deniz, konu hakkında net bir açıklama yapmadı.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan Boşanıyor! Şok Detay!

Ünlü oyuncunun hayatında olan bu iddiaların yanı sıra bir yandan da hayranları İstanbullu Gelin’in final yapmasından sonra yeni projesini merak ediyor. Özcan Deniz, bu yıl sadece müzik yapacağını belirterek albüm çalışmalarını sürdürdüğünü anlattı ve önümüzdeki süreçte Kıbrıs’ta sahne alacağı tarihleri ve mekanı belirtti.

Nihat Doğan, Aslı Enver ve Özcan Deniz’e Küfür Etti!

Deniz, “Güzel bir albüm çıkacak inşallah bir kaç tane gerçekten heyecanlandıracak şarkılar var. Onlarla ilgili stüdyodan geliyoruz. Bu ayın 29’unda cumartesi günü Kıbrıs Elexsushotel’deyiz. Girne’de. Önümüzdeki ayın 13’ü ve 7 Eylül’de de oradayız. Onun dışında albümümüzü hazırlıyoruz. Şimdilik bu kadar havadisler” açıklamasını yaptı.

Özcan Deniz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler