Ana SayfaÜnlülerKıbrıs'ta Sürpriz Doğum Günü

İlgili Postlar

Kıbrıs’ta Sürpriz Doğum Günü

Ekranların sevilen oyuncuları Derya Şen ve Ayvaz Akbacak dünya evine girmiş ve evliliklerini de İstanbul’da kutlamışlardı. Yoğunluklarından dolayı İstanbul’dan ayrılamayan ünlü oyuncular sonunda bir tatil fırsatı buldu. Tatil için Kıbrıs’ı seçen Derya Şen Akbacak ve Ayvaz Akbacak çiftinin, Kıbrıs’ta sürpriz doğum günü ise çiftin mutluluğuna mutluluk kattı.

Balayına Çıkamadılar

Ünlü oyuncu Derya Şen ve Ayvaz Akbacak, evlendikleri tarihlerde yoğun bir iş temposundaydılar. Dizi ve film projeleri açısından yoğun bir dönem geçiren çift ise o dönemlerde balayına çıkamamış ve hatta evliliklerinin 1. yıl dönümlerini de birlikte rol aldıkları “Hayatta Olmaz” filminin galasında kutlamışlardı.

Derya Şen Akbacak ve Ayvaz Akbacak evliliklerini galada kutladılar!

Medyanın Sevilen İkilisi

Derya Şen ve Ayvaz Akbacak birbirine en çok yakışan çiftler arasında yer alıyor. Evlendikten bir sonra ebeveyn olacaklarını öğrenen çiftin bu mutlu haberi sevenlerini de çok mutlu etmiş ancak hamilelik nedeniyle çift balayı planlarını heyecanlı bir bekleyişe bırakmak durumunda kalmıştı.

Ayvaz Akbacak Kimdir?

Kıbrıs’ta Sürpriz Doğum Günü

Geçtiğimiz senelerde iş yoğunlukları ve hamilelik telaşından dolayı balayına fırsat bulamayan mutlu çift, bu yaz balayına ailenin minik üyesi olan oğullarıyla birlikte çıktılar. Balayı programına yeni çıkan çiftin rotası ise Kıbrıs’tı. Kıbrıs’ta Nuhun Gemisi Deluxe otelde ailecek konaklayan Akbacak çiftinin mutluluklarını katlayacak bir sürpriz Derya Şen Akbacak‘tan geldi. Sevilen oyuncu Derya Şen Akbacak, eşi Ayvaz Akbacak’ın doğum gününü kutlamak için konakladıkları otelde sürpriz bir doğum günü planlaması yaptı. Ayvaz Akbacak’ın doğum gününü bizde en içten dileklerimizle kutluyor ve mutlu çifte iyi tatiller diliyoruz.

Derya Şen Akacak Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler