Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerOrganize İşler 2 ne zaman çekilecek?    

İlgili Postlar

Organize İşler 2 ne zaman çekilecek?    

Organize İşler ile gişede büyük bir başarı yakalayan Yılmaz Erdoğan ikinci film için hazırlıkları başlattı. Peki, Organize İşler 2 ne zaman çekilecek?

Yılmaz Erdoğan tarafından Organize İşler adı ile sinemaya uyarlanan ve çok tutulan film, ikinci seri ile devam edecek. Konuyla ilgili bilgi veren Yılmaz Erdoğan Organize İşler 2 ne zaman çekilecek sorusunun da yanıtını verdi.

Organize İşler bomba gibi geliyor

Organize İşler 2 ile yeniden sinemada yer alacak olan Yılmaz Erdoğan bir yandan bunun heyecanını yaşarken bir yandan da çekim planları yapıyor. İkinci film için Organize İşler Sazan Sarmalı adını tercih eden ünlü isim, çekimlere seçim sonrasında başlayacağını duyurdu. 24 Haziran sonrasında başlayacak olan çekimler sonrasında film vizyon için hazır hale getirilecek

Organize İşler 2 nerede çekilecek?

Organize İşler 2 çekimleri için İstanbul’daki Fatih bölgesini tercih eden Yılmaz Erdoğan bu bölgeyle ilgili de değerlendirme yaptı. Erdoğan, “Yıllardır İstanbul’dayım, ancak hâlâ bilmediğim yerleri var şehrin. Gördükçe çok şaşırıyorum” dedi. Çekimlerin 8 hafta sürmesi beklenirken çekim sonrasında filmin 4 Ocak 2019 tarihi itibari ile vizyonda olması bekleniyor.

Organize İşler 2’de kimler olacak?

Film için bugüne kadar çok farklı isimler gündemde yer alsa da kadro kesinleşmiş durumda. Yılmaz Erdoğan’ın açıklamasına göre filmde yer alacak isimler şöyle; Filmde Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Bensu Soral, Rıza Kocaoğlu, Okan Çabalar ve Mahir İpek.

Yılmaz Erdoğan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler