Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerŞafak Pekdemir yeni filmiyle iddialı

İlgili Postlar

Şafak Pekdemir yeni filmiyle iddialı

İncir Reçeli 2’nin ardından Deniz ve Güneş filminde yer alan Şafak Pekdemir, yeni filmiyle oldukça iddialı.

Son dönemlerde başarılı projelerde yer alan Şafak Pekdemir, İncir Reçeli 2 ile yakaladığı başarıyı yeni filmiyle de devam ettirmek istiyor. Halil Sezai ile başrol oynayan ünlü oyuncu, yeni filmine başlamadan önce de ekranlarda sevilen dizi Yasak Elma’da yer almıştı. Kariyeri ve yeni projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda buluna n Şafak Pekdemir, vizyonda olan filmiyle ilgili iddialı sözler söyledi.

Şafak Pekdemir’in yer aldığı filmin galası yapıldı

“Üçüncü filmim”

Şafak Pekdemir üç farklı film projesinde yer aldığını söyleyerek bu durumdan büyük bir heyecan duyduğunu söyledi. Oyuncu bugüne kadar İncir Reçeli 2, Deli Aşk ve Deniz ve Güneş adlı filmlerde yer aldı.

İşitme engellilerle ilgili konusuyla dikkat çeken filmin vizyonda yüksek izleyici sayısına ulaşması bekleniyor. Farklı bir anlatımı bulunan film, çekimler sırasında da gündeme gelerek ilgi görmüştü. Vizyonda zorlu bir sınav veren filmin, süreç sonrasında kaç kişiye ulaşacağı da merak ediliyor.

“Şarkı söyledim”

Filmde gitarist arkadaşıyla şarkılar söyleyen Güneş karakterini canlandıran Şafak Pekdemir, film gereği 3 farklı şarkıyı da seslendirmiş. Filmin duygu yüklü olduğunu söyleyen Şafak Pekdemir, bu konuda oldukça iddialı olduklarını söyleyerek “İlk filmim duygu yüklüydü, herkesin musluklarını açtığı bir filmdi. Bu da son derece duygusal bir film. Aşka inanmadığını söyleyen kişiler bile bu filmi izleyince hüzünlenecek.” dedi.

“Ölene kadar oyuncu kalmak istiyorum”

Oyunculuk ile ilgili gelecek planlarını da anlatan Şafak Pekdemir¸ölene kadar oyuncu kalmak istediğini söyledi. Oyunculuğun kendisi için bir tür terapi olduğunu de söyleyen ünlü isim, üstelik bunun üzerine para da almanın keyifli olduğunu belirtti. Oyuncu” Çarpıcı ve farklı senaryolar bekliyorum. Ölene kadar oyunculuğu sürdürmeye kararlıyım.” dedi.

Şafak Pekdemir kimdir?

Deniz ve Güneş oyuncu kadrosunda kimler var?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler