Ana SayfaKimdirŞafak Pekdemir Kimdir?

İlgili Postlar

Şafak Pekdemir Kimdir?

Şafak Pekdemir kimdir? Şafak Pekdemir, 19 Haziran 1988 yılında doğdu. İstanbul doğumlu olan genç oyuncu, Üniversite eğitimini de bu şehirde tamamladı. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun olan Pekdemir, oyunculuk alanında mezun oldu.


Bugün Doğan Ünlüler

Şafak Pekdemir Kimdir, İlk Oyunu Neydi?

Tersine Dünya adlı tiyatro oyununda oynamıştır. Bir süre Bakırköy Tiyatrosu bünyesinde çalıştı. Burada Savaş ve Barış isimli oyunda da görev aldı. Aynı sene kendisine dizilerden teklifler gelmeye başladı. İlk projesi olan Şüphe dizisinde Aslı karakterini oynadı. Burada gayet başarılı bir performans gösteren Şafak Pekdemir, Leyla ile Mecnun adlı efsane dizinin de kadrosuna dahil olmuştur. Burada Nisan karakterine hayat vermiştir. İncir Reçeli’nin devam filminde başrolü kapmıştır.

Şafak Pekdemir Evliliği

Pekdemir, Burak Mengü ile Aralık ayında evlendi. Oyuncu bu evlilik sonrasında soyadını da değiştirirken, Şafak Mengü olarak anılmayı tercih etti. 

Oyuncu Hangi Dizilerde Ve Tiyatrolarda Yer Aldı?

Şafak Pekdemir, bugüne kadarki süreçte 2009 yılında Tersine Dünya- Bakırköy Belediye Tiyatroları ve 2010 yılında Savaş Ve Barış adlı tiyatro oyunları ile sahnede yer aldı. Oyuncunun yer aldığı filmler ise 2014 yılında İncir Reçeli 2 ve Sadist oldu. Sinema ve tiyatrodan ziyade dizilerde yer alan oyuncu, 2015’te Asla Vazgeçmem, 2012’te Leyla ile Mecnun, 2011’de Şüphe ve 2010’da Türk Malı oldu. Bu yapımlarda yer alan oyuncu, iyi bir performans sergiledi ve 2018 itibari ile Yasak Elma dizisinde yer alacak.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler