Ana SayfaKimdirBarış Aytaç Kimdir?

İlgili Postlar

Barış Aytaç Kimdir?

Oyuncu Barış Aytaç kimdir? Barış Aytaç, 1985 Ankara doğumludur. Uzun boyuyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu oyunculuk eğitimini ülkenin en prestijli fakültelerinden biri olan Mimar Sinan’da tamamlamıştır. Burada aldığı oyunculuk eğitiminden sonra sektöre dahil olmuştur.


Bugün Doğan Ünlüler

Barış Aytaç Kimdir, Nerede Tanındı?

Barış Aytaç, 2011 senesinde Gün Akşam Oldu adlı diziyle kariyerine başladı. Bu dizinin ilk olması aynı zamanda oyuncu açısından da oldukça önemli. Zira dizideki performansıyla dikkat çeken oyuncu, bu sayede diğer projelerde yer almayı da kolaylaştırdı.

Acil Aşk Aranıyor dizisiyle yolculuğuna devam eden oyuncu Show Tv ekranlarındaki Tutar mı Tutar dizisiyle kısa bir süre ekranlarda kaldı. Daha sonra ise Aşkın Dili Yok, Boynu Bükükler gibi projelerde yer aldı. Kalp Atışı adlı dizide ise Fatih karakterini oynamış, büyük bir beğeni aldı. Genç ve karizmatik görünümüyle dikkat çeken oyuncu, dizilerin aranan yüzlerinden, oyuncularından birisi durumunda. 

2018’de Yeniden Ekranlarda Olacak

Barış Aytaç, bu aralar yeni bir diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Fox ekranlarında başlayacak olan Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosunda Barış Aytaç da yer alıyor. Yeni dizi ile birlikte yeniden sevenleriyle buluşamayı hedefleyen Barış Aytaç, farklı bir karakterle ekranlara gelecek. Oyuncunun nasıl bir performans sergileyeceği şimdiden merak edilirken, önümüzdeki hafta itibari ile ilk bölümüyle ekranlara gelecek olan Yasak Elma, oyuncu için de yeni bir dönüm noktası olacak. (2018)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler