Ana SayfaKimdirİrem Kahyaoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

İrem Kahyaoğlu Kimdir?

Bu aralar ekranlara gelecek olan Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosunda bulunan İrem Kahyaoğlu kimdir? İrem Kahyaoğlu bugüne kadar birçok dizi ve sinema projesinde yer aldı. İirem Kahyaoğlu 1980 Kocaeli doğumludur. Yay burcu olan oyuncu, Mimar Sinan Üniversitesi çıkışlıdır.


Bugün Doğan Ünlüler

İrem Kahyaoğlu Kimdir, İlk Nerede Görüldü?

Aliye dizisinde gösterdiği performansla adından söz ettiren oyuncu, bu diziden sonra birçok diziden teklif almaya başladı.Aşk Yalanı Sever, Karadayı, Şeytan Tüyü, Kiralık Aşk, oyuncunun rol aldığı projelerden sadece bazılarıdır. Özellikle Karadayı dizisinde canlandırdığı Suna karakteri iz bırakmıştır. Sinema filmi anlamında en son olarak Şeytan Tüyü adlı projede yer almıştır. Oyuncu yer aldığı projelerde, farklı tiplemeleri ve karakterle dikkat çekerken bugüne kadar pek çok önemli yapımda yer aldı.

Yasak Elma adlı dizide ise Şengül adlı karakteri oynayacaktır.  Yasak Elma Pazartesi akşamı Fox Tv ekranlarında başlayacak. Yasak Elma dizisi ile birlikte yeniden iddialı bir yapımla ekranlara gelecek olan oyuncunun nasıl bir performans sergileyeceği ise merak ediliyor. Son dönemlerde gündemde pek yer almayan ve hayranlarından uzak kalan oyuncu için bu aynı zamanda bir fırsat olarak değerlendiriliyor. (2018)

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler