Ana SayfaKimdirKıvanç Kasabalı Kimdir?

İlgili Postlar

Kıvanç Kasabalı Kimdir?

Oyuncu Kıvanç Kasabalı kimdir? Kıvanç Kasabalı oyunculuğunun yanında modelliğiyle de tanınmış bir isimdir. Kıvanç Kasabalı 24 Şubat 1975 doğumludur. İstanbul doğumlu olan oyuncu Bursa’da İşletme okusa da bu alanda devam etmemiştir.
Bugün Doğan Ünlüler

Kıvanç Kasabalı Kimdir, İlk Hangi Dizide Yer Aldı?

Gaye Sökmen’e ait ajansa kayıt olan Kasabalı, kariyerine Yaprak Dökümü dizisiyle başlamıştır. Bu dizideki performansı oldukça başarılı olmuştur. Cem karakterine hayat veren Kıvanç Kasabalı tecrübeli olmamasına rağmen rolünün hakkını vermiştir. Ayrıca çok sayıda deneyimli oyuncuyla bir arada olma fırsatı yakalamıştır. Kıvanç Kasabalı Merhamet dizisinde ise Sinan karakterini canlandırmıştır. Ağlatan Dans, Kanlı Düğün diğer işlerinden bazılarıdır. Sedef Avcı ile hayatını birleştiren oyuncu, bu hafta başlayacak olan Yasak Elma diziyle ekranlara geri dönecek. (2018)

Oyuncunun Yaprak Dökümü dizisinde rol alması sonrasında farklı projelerde daha çok görüleceği şeklinde yorumlansa da yıllar önce yayın hayatı biten dizi sonrasında Kıvanç Kasabalı popüler dizilerde yer alamadı. 2010 yılında sona eren dizi sonrasında oyuncu Küçük Kadınlar adlı dizide yer aldı. Yer aldığı diğer diziler ise şöyle; Samanyolu, Merhamet, Ağlatan Dans,  Analar ve Anneler ve Bodrum Masalı. Oyuncunun yıllar sonra çıkış yaptığı dizilerden birisi olan Bodrum Masalı, oyuncunun dikkat çektiği diğer yapımlardan birisi olmuştu. 2018 yılında Yasak Elma ile yeniden ekranlara gelmeye hazırlanan oyuncu, bu konuda beklentileri yükseltmiş durumda. Oyuncunun nasıl bir performans sergileyeceği merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler