Ana SayfaKimdirSevda Erginci kimdir?

İlgili Postlar

Sevda Erginci kimdir?

Güzel oyuncu Sevda Erginci kimdir? Sevda Erginci kimdir kaç yaşında? Sevda Erginci hangi oyunlarda oynadı? Sevda Erginci biyografisi ve hakkında bilmeniz gerekenler haberimizde…

Sevda Erginci, 3 Ekim 1993 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 4 yaşında iken anne babası boşanan Sevda Erginci 15 yaşında itibaren oyunculuk ve tiyatro ile ilgilenir. Terazi burcunun özelliklerini taşıyan kahverengi saç ve göz rengine sahip olan Sevda Erginci dizi ve film sektöründe kendini başarılı bir şekilde seyirci ve izleyenlere ifade etmektedir.

Sevda Erginci’nin aldığı eğittim

Sevda Erginci’nin tiyatro ile ilk buluşması Semaver Kumpanya’da çocuk tiyatrosunda; “Paki ve Sevgi Çiçekleri” oyunu ile oldu. 1,5 yıl oyunculuk eğitimi aldı.

Sevda Erginci kimdir?

Sevda Erginci, 2012 yılında “Koyu Kırmızı” adlı dizide Özgü Namal ve Ozan Güven ile birlikte başroldeki karakterlere hayat vererek Ayşe karakterini canlandırmıştır. 2012’de Mehmet Aslantuğ ve Fahriye Evcen’in başrollerini paylaştığı Osmanlı Devlet’inin son zamanlarını anlatan “Veda ” adlı dizide Lamia karakteriyle seyirci karşısına çıktı. 2013 – 2014 yılları arasında yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun yaptığı “Karagül” dizisinde Ayşe karakterini canlandırırken Ece Uslu, Saruhan Hünel, Şerif Sezer, Mesut Akusta, Özlem Conker, Mert Yazıcıoğlu, Bülent Polat ile birlikte çalıştı. Haziran 2015 ayında Muğla’nın Menteşe ilçesinde çekimlerine başladıkları, senaryosunu Onur Ünlü’nün yazdığı ve Yağmur Ünal’ın yapımcılığını üstlendiği “Uzaklarda Arama” adlı filmin yönetmenliğini Türkan Şoray’ın yapacağı filmde de yer alacaktır. Yağmur Ünal, ayrıca bir hayat kadınını canlandıracağı bu filmde ilk defa oyunculuk da yapacak. Filmin oyuncuları ise Sevda Erginci, Doğa Konakoğlu, Eşref Kolçak, Tanem Sivar, Fırat Tanış, Kaan Urgancıoğlu, Suna Selen, Elif Atakan, Ekin Türkmen, Pınar Göktaş, Sercan Badur, Mehtap Bayri gibi oyuncular olmuştur.

Sevda Erginci kimdir
Sevda Erginci kimdir

Sevda Erginci’nin özel hayatı

Bekar olan Sevda Erginci’nin şuan bilindiği kadarıyla sevgilisi yoktur.

Sevda Erginci’nin rol aldığı film ve dizileri

2015 – Uzaklarda Arama (sinema)
2013 – 2014 – Karagül (Ayşe) (TV Dizisi)
2012 – Veda (Lamia) (TV Dizisi)
2012 – Koyu Kırmızı (Ayşe) (TV Dizisi)

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler