Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerCumali Ceber 2 Vizyona Girdi!

İlgili Postlar

Cumali Ceber 2 Vizyona Girdi!

Geride bıraktığımız yaz aylarında beyaz perdeye uyarlanan ilk filmin başarısından sonra Söyletmez, ikinci filmi yapacağını belirtmişti. Gişede yaklaşık 500 bin kişinin izlediği ilk film sonrasında ikinci film’i ile vizyona giriyor.Yönetmen koltuğuna Kamil Çetin’in oturduğu “Cumali Ceber 2” adlı film, bugün vizyona girdi. Sinema severlerle buluşacak film, izleyicilerin beğenisine sunulacak… İşte film ile ilgili detaylar…

Cumali Ceber 2 Vizyona Girdi!

Sosyal medya fenomeni Halil Söyletmez’in başrolünü üstlendiği “Cumali Ceber: Allah Seni Alsın”ın devam halkası olan filmin senaryosunu Görkem Çakın ve Özgür Akbaş kaleme aldı.

Yapımcılığını ise Retropro ve Chantier’in yaptığı filmin çekimleri, Adana, Antalya ve Hatay’da gerçekleştirildi. Filmin oyuncu kadrosunda, Serkan Şengül, Doğa Konakoğlu, Emre Keskin, Esra İşgüzar, İsmail Düvenci, Köksal Engür ve Muhammed Cangören gibi oyuncular yer alıyor…

İlk filmden 5 milyon lira gelir elde ettiği söylenilen Halil Söyletmez’in, ilk filmde iki oğlu ile birlikte tatile çıkan başından geçen maceraları beyaz perdeye gösteren Halil Söyletmez, bakalım ikinci filmde bizlere nasıl bir hikaye anlatacak? Türk sinemasının kalite çıtasını oldukça yükselten Halil Söyletmez bakalım ikinci film, gişede ne kadar başarılı olacak?

Cumali Ceber’in Konusu…

İlk fragmanı yayınlanan komedi türündeki filmin konusu: “Cumali Ceber, büyük oğlu Cevher’e kız isteme hazırlığındayken, arsası dedesine ait olan mahalledeki huzur evinin yıkılacağını öğrenir ve mahalleliye bu yıkıma engel olacağının sözünü verir. Dedesi ise yıllar önce kendisine emanet ettiği köstekli saati geri getirmesi durumunda arsayı satmaktan vazgeçeceğini söyler ancak Çetin Enişte, Cumali’den gizli bir şekilde saati almış ve Pırıl’a hediye etmiştir. Saatin peşine düşen Cumali, dedesinin isteğini yerine getirmeye çalışırken Pırıl’a ilk görüşte aşık olmasıyla kendini garip bir maceranın ve aşkın içinde bulur.”

Cumali Ceber 2- Fragman (8 Haziran’da Sinemalarda)

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler