Ana SayfaÜnlülerÖğretmen Final Bölümüyle Ekrana Geldi! Akif Canı Pahasına Öğrencilerini Hayata Kazandırıyor!

İlgili Postlar

Öğretmen Final Bölümüyle Ekrana Geldi! Akif Canı Pahasına Öğrencilerini Hayata Kazandırıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Öğretmen, 9. bölümüyle final yaptı. Dizinin final bölümünde; Zaten hasta olan Akif, lise öğrencilerini suça teşvik edip tutsak edildiğini anlıyor. Onlardan biri de çok başarı bir sporcu Rüya’dır. Rüya’nın ölümüne sebep olan ise Taner hocadır. Son patlamadan sonra öğrenciler Zeynep hocayı yanlarında görünce ona inanıp sınıfa dönerler. Yeni emniyet müdürü Akif’in, şimdiye kadar kimseyi öldürmediğini anlayıp onun tehditlerine boyun eğmez. Akif, Yılmaz komiserle işbirliği yapıp onu rehin alır. Öğrenciler, öğretmenlerinin ne yapacağını anlayıp ona doğrultan silahların önüne kendilerini siper alırlar. Akif, canı pahasına öğrencilerini hayata kazandırıyor.

Pazar Dizileri 2020

Akif Öğrencilerini Hayata Kazandırıyor!

Öğretmen dizisi 9. bölümüyle final yaptı. O olaydan 5 yıl sonra öğrenciler bir araya geliyor. Ancak, Akif hocaları hayatta değildir. Onlara öyle bir hayat dersi vermiştir ki o haylaz çocukların her biri, bir meslek sahibi olmuştur. Zeynep oraya, tek başına gelip onları öyle görünce mutlu olup, onlarla birlikte Akif’i bir kez daha anıyorlar.

ÖĞRETMEN DİZİSİNİN FİNAL BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Zeynep’in sözleri öğrencileri teskin eder. Ondan sonra Zeynep, Taner hocanın suçlu olduğunu cep telefonuna kayıtlı ses kaydını öğrencilere dinletir. Akif, öğrencilere telefonlarını verir ve artık özgür olduklarını söyler. Öğrencilerden biri, Taner hocaya orada olan biteni mesajla bildirir. Zeynep hocanın onun ses kaydını da herkese dinlettiğini yazar. Oda, ondan hemen o telefonu kaybetmesini ister.

Öğrenci bir yangın çıkartıp herkesin dikkatini oraya çektikten sonra Zeynep hocanın telefonu tuvaletin sifonuna atar. Akif, olanları bilir ancak öğrencilerin birini suçlamanın kolay olmadığını anlatmaya çalışıyor. Akif, Yılmaz komiseri arayıp onunla bir iş birliği yapar. Yılmaz komiser, sanki Akilf’in rehinesi imiş gibi birlikte çatışa çıkar. Öğrenciler içeride bir odada kapalıdır. Gizem, Akif hocanın ne yapacağını bildiğin söyler ve birlikte kilitli kapıyı açmaya çalışıor,

Çatıda Akif hoca vurulup yere düşer. Sonra kalkar ve canlı yayına bağlanır. Tüm insanlara büyük bir ders verecek konuşma yapar. O sırada öğrencileri gelip ona siper olur. Akif Gizem’e, Rüya’yı tek başına kurtaramayacağını anlatır.

 Öğretmen 9. Bölüm Final Fragmanı Yayınlandı! Öğrenciler Akif Hocaya Siper Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler