Ana SayfaÜnlülerMasumlar Apartmanı 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Safiye'yi Yalnızlığa İten Sebep Ortaya...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Safiye’yi Yalnızlığa İten Sebep Ortaya Çıkıyor!

TRT 1’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı, 10. yeni bölümüyle 17 kasım salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Gülben, mutfakta sanki sahnedeymiş gibi şarkı söylüyor. Ege ile Neriman, sevgili olur. İnci ile Han, birlikte mutlu bir gün geçirir. Tabi eğer bunların hepsi hayal değilse. Safiye, Gülben’i mutfakta dans edip şarkı söylerken görür. Gülben, ablasının sesiyle kendisine gelir. Masumlar Apartmanı 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Safiye’yi yalnızlığa iten sebep ortaya çıkıyor.

Salı Dizileri 2020

Safiye’yi Yalnızlığa İten Sebep Ortaya Çıkıyor!

Masumlar Apartmanı 10. bölüm 2. fragmanında; Safiye, mutfağı kilitleyince Han, herkesi dışarıya yemeğe götürmek istiyor. İnci’nin de katılacağı yemeğe herkes gidiyor. Safiye hariç. O evde tek başına kalıp, yıllar önce annesinin kendisinin yanında gördüğü genci istemesiyle ve de onun annesinden korumak için arkadaşını itince otobüsün altında kaldığını hatırlıyor. O anları unutamayan Safiye, tek başına evde kalır.

İşte Masumlar Apartmanı 10. bölüm 2. fragmanı…

MASUMLAR APARTMANI 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Memduh, Han’ın İnci’yi istemesinden sonra tepkisi sert olur. Han’a, onun gibi insanlara verilecek kızı olmadığını söyler. Nasıl bir aile olduklarını soran Han, Memduh beyden kötü bir yanıt alır. Memduh, onların hepsinin deli onunda diğer kardeşlerinden daha deli olduğunu söyler. Han, gittikten sonra İnci, dedesine onunla ilişkisi olduğunu itiraf eder. Memduh, kredi çekip Han’ın Ege’nin okuluna ödediği parayı ona iade eder. O sırada Safiye, durumu öğrenir.

Safiye, Han’ın İnci’yi istediğini öğrendikten sonra önce tepki gösterir. Fakat, Memduh beyin torununu kardeşine vermediği için mutlu olur. Gülben’le mutfağa girip, Memduh beye teşekkür olarak kek yaparlar. Gülben, Esat’a karşı duygularını itiraf etmek için ona mesaj yazar. Toplantıda olan Esat, üst üste gelen mesajlardan rahatsız olur. Kapatayım derken yanlışlıkla kalp tuşuna basar. Gülben, Esat’ın da kendisini sevdiğini anlar ve onunla buluşmak istediği çay bahçesine gider.

Esat, oraya gelir. Gülben’in mutluluğunu gören Esat, ne diyeceğini bilemez. O kendisi içinde onun içinde konuşup karar verip gider. Kek yaparken Gülben’e Esat’tan mesaj gelir. Esat, onunla olamayacağını anlatmaya çalışır. En sonunda olamayacağını söyler. Safiye, onları duyup Gülben’e zamanında annesinin kendisine yaptığının aynısını yapar.

Gülben’in kitaplarını sokağa atar. Oda annesine ait ama Safiye için önemli kıyafetleri sokağa atar. Uygar, Esra’dan İnci ile Han’ın evlendiğini öğrenir ve gidip kapılarına dayanır. Han, onu görüp oradan uzaklaştırır ve meczup bir yere götürüp kafasına silah dayar. Tabanca su tabancası çıkar.

Ama Uygar, ertesi gün radyoya gidip istifa eder ve İnci’in Han’dan uzak durması gerektiğini söyler. Han İnci’yi, o çöp daireye götürüp oranın kendi gerçekleri olduğunu söyler.

 Masumlar Apartmanı 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülben Kurduğu Hayalden Safiye’nin Sesiyle Uyanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler