Ana SayfaDizilerÖğretmen 9. Bölüm Final Fragmanı Yayınlandı! Öğrenciler Akif Hocaya Siper Oluyor!

İlgili Postlar

Öğretmen 9. Bölüm Final Fragmanı Yayınlandı! Öğrenciler Akif Hocaya Siper Oluyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Öğretmen, 8. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Akif, Taner’in gösterdiği videodan sonra aklından şüphe edip ilaçlarını almayı bırakıyor. Zeynep, her şeyi hatırlayıp Yılmaz komiserden yardım istiyor. Metin Müdür, Akif’e yardım ettiği için görevden alınıyor. Zeynep, içeri girip Akif’e her şeyi hatırladığını söylüyor. O sırada öğrenciler okuldan çıkmak için aşağı iniyor. Sadece Gizem, Ateş ve Çetin içeride kalıyor. İçeri polislerin girdiğini görünce Ateş, bir bölmeyi patlatıyor. İçeride öğrencilerle Akif hoca ve Zeynep kalıyor. Akif hoca, öğrencileri sınıfa çıkarmak istiyor. Ancak ona güvenmediklerini söyleyince Zeynep hoca, kendisine güvenmelerini söylüyor. Öğretmen 9. bölüm final fragmanı yayınlandı. Öğrenciler, Akif hocaya vurulmaması için siper oluyor.

Pazar Dizileri 2020

Öğrenciler Akif Hocaya Siper Oluyor!

Öğretmen dizisi 9. bölümüyle final yapma kararı aldı. Dizinin 9. bölüm final fragmanında; Akif hoca, çatıya çıkıyor. Yeni emniyet müdürü, her yere uzun namlularla bekleyen nişancılar yerleştiriyor. Öğrenciler Akif hocanın kendisini öldürteceğini anlayıp onun yanına koşup ona siper oluyorlar.

İşte Öğretmen 9. bölüm 1. fragmanı.

ÖĞRETMEN 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Taner’in izlettiği videodan sonra Akif, öğrencilerle konuşuyor ve kendisinin onlara saat sekize kadar bir cevap vereceğini, eğer bir çözüm bulamazsa polise teslim olacağını söylüyor. İlaçlarını bırakıp beklemeye başlıyor. Zeynep, Akif ile birlikte çektikleri videoları seyrederken masanın üzerinde gördüğü Taner hocanın dosyasından her şeyi hatırlıyor. Yılmaz komiser, Taner hocayla görüşüp ondan Zeynep’in, Metin müdürün kızı olduğunu öğreniyor.

Ama yanındaki memura da, bu durumu kimseye anlatmamasını istiyor. Yılmaz komiseri dinlemeyen memur, Metin müdürü ihbar ediyor. Metin müdür, Akif’e yardım ve yataklıktan görevinden alınıyor. Yerine atanan emniyet müdürü, hemen okula bir operasyon düzenliyor. Yılmaz, Zeynep’in okulu girip Akif’le konuşmasına yardım ediyor. Zeynep, Akif’e her şeyi hatırladığını söylüyor. İçerideki öğrenciler Akif’in yerinde olmadığını görünce kendilerini bırakıp kaçtığını ve onun suçlu olduğunu zannediyor.

Gizem, Akif hocanın masum olduğunu, çünkü Rüya intihar ederken yanında olduğunu söylüyor. Ama onu dinlemeyip hepsi okuldan dışarı çıkmak için aşağı iniyor. Sadece Ateş, Gizem ve Çetin kalıyor. İçeri polislerin girdiğini görünce Ateş, bombanın birini patlatıyor. Öğrenciler, Akif ve Zeynep, patlayan yerde kalıyor. Akif, öğrencileri sınıfa çıkarmak istiyor. Ama öğrenciler ona inanmadıklarını söyleyince Zeynep. kendisine güvenebileceklerini söylüyor.

Öğretmen 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akif Taner’in Suçlamalarını Çürütebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler