Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı: "İnşallah Batmam"

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı: “İnşallah Batmam”

Ünlü medya patronu başarılı programcı Acun Ilıcalı, “Hayallerimin platformu” diye bahsettiği Exxen ile ilgili çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Televizyon platformunda her istediğini yapamadığını belirten Acun Ilıcalı, Exxen için “İnşallah batmayız” dedi. Detaylar Haberimizde..

Acun Ilıcalı: “İnşallah Batmam”

TV8 televizyonlarının sahibi olan yapımcı Acun Ilıcalı, online yapılan ‘Brand Week Istanbul’da katılımcılara tecrübelerini anlattı. Ünlü yapımcı önümüzdeki yıl yayın hayatına geçecek olan dijital platform ‘Exxen hakkında  çarpıcı açıklamalar yaptı..

“Televizyonda İstediğimizi Yapamıyoruz”

Acun Ilıcalı, “Hayallerimi hayata geçirebileceğim bir platform. Televizyonda istediğimizi yapamıyoruz” dedi.

“Büyük Bir Risk Alıyorum”

Ünlü televizyoncu, “Ülkemizde olmayan her şeyi dibine kadar yapabileceğiz. Büyük bir risk alarak giriyoruz, inşallah batmayız!” dedi.

“3 Ayda 3 Yıl İleriye Gittik”

Acun Ilıcalı, “Bu dönem belli bir yaş grubunun dijitalle buluşmasını sağladı. Aslında bu dönem hızlandırılmış kurs oldu. 3 ayda 3 yıl ileriye gittik” dedi.

Exxen’de Özgü Namal Sürprizi…

Dünyaca ünlü dizi ve sinema platformu Netflix’e rakip olmak için yepyeni bir platform olacak olan Exxen’de yer alacak konular arasında, uzun yıllardır ekranlardan uzak kalan ve geçtiğimiz aylarda eşini kaybederek büyük bir üzüntü yaşayan başarılı oyuncu Özgü Namal’ın projesi de yer alıyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler