Ana SayfaÜnlülerRafet El Roman Gazetecilere Dert Yandı...

İlgili Postlar

Rafet El Roman Gazetecilere Dert Yandı…

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman, geçtiğimiz akşam Nişantaşı’ndaki Cabbar adlı mekândaydı. Çıkışta magazin gazetecileri ile ayak üstü sohbet eden usta yorumcu ve söz yazarı muhabirlere sitem etti.. Rafet El Roman muhabirlere neler neler söyledi? Detayları Haberimizde..

Rafet El Roman Gazetecilere Dert Yandı…

Yaklaşık Sekiz aydan beri Almanya’da yaşayan geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye geri dönen usta şarkıcı, yeni albüm hazırlıkları içinde olduğunu ve hazırlanmakta olduğu televizyon şovuyla ilgili ilerleyen dönemlerde bilgi aktaracağını da söyledi.

“Karışmamam İçin Uyarıyor”

Kızı olan Su El Roman da önümüzdeki günlerde iki şarkı çıkaracak olan Rafet El Roman, “Bana karışmamam için uyarıda bulunuyor, işine karışılmasına kızıyor. Bu yönüyle bana benziyor. Zaten benim de müdahale etmeme gerek yok. O ne yapacağını çok daha iyi biliyor” biçiminde ifade etti..

“Allah Cereni Mesut Etsin”

Konu dönüp dolaşıp 1 TL’lik tazminat davasına gelince Rafet El Roman, “Boşanma döneminde ailelerin gerginliği oluyor. O psikolojiyle kalp kırıklığı, hatalar ve üzüntüler oluyor. Ceren Hanım’a saygım sonsuz. Güzel bir birlikteliği var. Allah mesut etsin…O davaya Ayber Hanım bakmadı. Bu konular geçmişte kaldı, konuşmayalım” diyerek yanıtsız bıraktı….

‘Sosyal Medyada Demediklerini Bırakmıyorlar’

Rafet El Roman, o akşam yanındaki kadını ise şu sözlerle tanıttı: “Ayber Çoban benim avukatım. Ticari işlerime bakıyor. Tanıştırmayınca yanlış şeyler yazılıyor…..dedi..

“Ne Sübyancılığım Kalıyor Ne Sapıklığım”

Sözlerine devam eden ünlü şarkıcı Rafet El Roman “20 yaşında genç sevgilisiyle yakalandı’ diye haberler çıkınca da sosyal medyada insanlar bana demediklerini bırakmıyor. Ne sübyancılığım kalıyor ne sapıklığım.” diyerek isyan etti..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler