Ana SayfaÜnlülerO Ses Türkiye Jürisinde Flaş Değişiklik! Acun Açıkladı..

İlgili Postlar

O Ses Türkiye Jürisinde Flaş Değişiklik! Acun Açıkladı..

Sunuculuğunu ve yapımcılığını ünlü medya patronu Acun Ilıcalı’nın yürüttüğü, ünlü jüri koltuklarında ise, Hadise, Seda Sayan, Murat Boz ve Beyazıt Öztürk’ün yer aldığı O Ses Türkiye yarışmasında yeni sezonda bomba değişiklikler olacak. Acun Ilıcalı’nın “O Ses Türkiye jürisinde değişiklik olacak” ifadeleri bakın kimi gösterdi? Detaylar Haberimizde..

Mustafa Sandal’dan Acun’a O Ses Türkiye Hakkında Büyük Gönderme..

O Ses Türkiye Jürisinde Flaş Değişiklik! Acun Açıkladı..

TV 8 televizyonlarının sahibi yapımcı Acun Ilıcalı, katıldığı bir canlı yayında, ‘O Ses Türkiye’ yarışması hakkında gelen sorlar üzerine önemli açıklamalar yaptı. Ünlü yapımcı, Hadise, Seda Sayan, Murat Boz ve Beyazıt Öztürk’den oluşan O Ses Türkiye jürisinde önümüzdeki yeni sezonda değişiklik olacağından bahsetti.

Acun Ilıca’yı Küplere Bindiren O Soru!

Acun : “Ben 4 Jürime de Aşığım”

Acun Ilıcalı; “Bu yıl jüride değişiklik yapacağız. Ben 4 jürime de aşığım, hepsi birbirinden değerli ve çok sevdiğim isimler. Ancak seyirci değişikliği seviyor” ifadeleriyle değişiklik sinyallerini verdi.

Acun Ilıcalı kimdir?

Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler yarışma çekimleri sebebiyle Dominik Cumhuriyeti’nde kalan medya patronu Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye program çekimlerinin ise Eylül ayında başlayacağını da müjdeledi. Diğer yandan korona virüs sebebiyle O Ses Türkiye programında değişiklikler de yaşanabileceğini de anlatan Acun Ilıcalı, “Olan şartlar ne ise ona göre yapacağız. Belki seyircisiz olabilir, çözümünü buluruz. Hiç yapmamamız gerekiyorsa da, yapmayız” dedi. O Ses Türkiye’de son şampiyon, yapılan halk oylaması sonrasında Seda Sayan’ın takımında olan yarışmacı Alkan Dalgakıran olmuştu.

Murat Boz’dan Manidar Paylaşım!

Programın yapımcısı Acun Ilıcalı’nın “O Ses Türkiye jürisinde değişiklik olacak” şok açıklaması sonrasında jüri olan şarkıcı Murat Boz bir paylaşım yayınladı. Ünlü şarkıcının son olan bu paylaşımı, “O Ses Türkiye’den ayrılan isim Murat Boz mu?” dedirtti.

Murat Boz kimdir?

İşte Murat Boz’un O Manidar Son Paylaşımı;Murat Boz Son Paylaşımı

Murat Boz Son Paylaşımı

Murat Boz’dan Özlem Dolu İtiraf

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler