Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıca'yı Küplere Bindiren O Soru!

İlgili Postlar

Acun Ilıca’yı Küplere Bindiren O Soru!

Sosyal medya üzerinde konuk olduğu bir canlı yayında sorular yöneltilen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’yı küplere bindirecek o soru geldi. “Vicdansızların, vatan hainlerinin” ifadeleriyle tepkisini gösterdi. İşte Detaylar..

Acun Ilıcalı’dan Hayatının İtirafı: “Keşke….”

Acun Ilıca’yı Küplere Bindiren O Soru!

Türkiye’nin halka mal olmuş ünlü yapımcı ve televizyoncularından Acun Ilıcalı, usta gazeteci Cüneyt Özdemir’in YouTube kanalının bu haftaki canlı yayın konuğuydu. Özel hayatıyla ilgili tüm merak edilen soruları cevaplayan Acun Ilıcalı “Survivor yarşmacılardan Ersşn Korkut ile ilgili yöneltilen soruya çıldırdı. Acun Ilıca’yı Küplere Bindiren O Soru neydi?

Kürtçeyi yasakladı” iddiasına da yanıt verdi.

Acun Ilıcalı: “Vicdansızlar…Vatan Hainleri”

Ünlü televizyoncu, “Survivor’da Ersin Korkut’a Kürtçeyi yasakladı” iddiasına da cevaplayarak tepkisini sert bir dille gösterdi.

Acun Ilıcalı kimdir?

Kendisinin hayatı boyunca dil, din ve ırk konularında hiç bir zaman ayrımcılık yapmadığını açıklayan Acun Ilıcalı, “Benim böyle bir problemim yok ama bence problemi olanlar var. Hayatımız boyunca bizi birbirimize düşürmek için art niyetliler hep bir provokasyon yaptı. Bu da işte bu konuda bir provokasyon. Ancak vicdansızların, vatan hainlerinin aslında yapacağı provokasyonlar bunlar” dedi.

Acun Ilıcalı Dünya Rekorunu Kırdı!

“Ersin’in Annesiyle Konuşmasını İlk Montajda Gördüm”

Survivor 2020 yarışmacılarından olan oyuncu Ersin Korkut’un annesi ile yaptığı görüşmede Türkçe konuşması üzerine programında Kürtçe konuşmaya izin vermediği iddia edilen Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye programında Hayri Kasaç isimli yarışmacının Kürtçe bir ninni söylemek için izin istediğini hatırlatarak, şunları söyledi: “Öyle komik bir şey yaşıyoruz ki yarışmacı arkadaşımız ‘Kürtçe söyleyebilir miyim?’ demiş ben ‘evet’ demişim. ‘Acun Kürtçe söylenmesine karşı’ diye bir şeyler dönüyor. Yok Ersin annesi ile görüşürken… Ben Ersin’in annesi ile ne konuştum ne görüştüm. Montajda gördüğüm bir görüntü bu. Bununla ilgili kadıncağıza en ufak bir şeyde bulunmadık.”

Cüneyt Özdemir Kimdir?

“Allah’a Şükür Halkla Arama Kimse Giremedi”

Zaman zaman kendisine yönelik medya organları tarafından bile saldırıya uğradığını öne süren Acun Ilıcalı, “Ben buna çok alışık bir insanım. Çünkü kariyer basamaklarında saldırıya uğradığım çokça olmuştur. Büyük basın organları da bana zamanında saldırıda bulundu ama Allah’a şükür halkla arama kimse giremedi. Benim hayatım boyunca din, dil ve ırk ayrımı hiçbir zaman olmadı. Bu çalıştırdığım, dost olduğum, beraber olduğum insan da olmadı” ifadelerini kullandı.

Ersin Korkut Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler