Ana SayfaDedikoduİrem Derici'nin Hesabına Para Yağdı..Bakın O Nereye Harcadı!

İlgili Postlar

İrem Derici’nin Hesabına Para Yağdı..Bakın O Nereye Harcadı!

Korona virüs salgını dolayısıyla evinde karantinada olan şarkıcı İrem Derici, konuk olduğu bir canlı yayında “10 milyon liram olsa müziği bırakırım” demişti. Bu ifadelerin ardından şarkıcının takipçileri şoka uğramışdı ve ünlü şarkıcının hesabına resmen para yağdı. Para transfer akışından dolayı telefonu kilitlenen İrem Derici gelen parayı bakın ne yaptı…Detaylar Haberimizde..

İrem Derici, Seren Serengil Ve Bircan Bali Birbirine Girdi! Flaş İfşalar!

İrem Derici’nin Hesabına Para Yağdı..Bakın O Nereye Harcadı!

Ne söylese ne yapsa olay olan yetenekli şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz hafta Kanal D ‘nin başarılı magazin programı 2.sayfa’ya bağlanıp yöneltilen soruları tüm içtenliğiyle cevaplamıştı. Bugün 10 milyon lirası olursa mesleği bırakacağını söyleyen İrem Derici sözleriyle magazin gündemine oturmuş sosyal medyada çok konuşulmuştu. Bu ifadelerinin ardından İrem Derici’nin Hesabına Para Yağdı..Bakın O Nereye Harcadı!

İrem Derici kimdir?

“Iban Veriyorum, Para Yollayın, Müziği Valla Bırakırım!”

Ünlü şarkıcı geçtiğimiz gece Melikşah Altuntaş ve Bartu Küçükçağlayan’ın instagram canlı yayına bağlantı kurarark konuk oldu. İrem Derici’ye, “10 milyon liram olsa müziği bırakırım” ifadeleri hatırlatılınca, konu hakkında konuşan ünlü şarkıcı, “Valla bırakırım. Hatta IBAN vereyim, o parayı yollasınlar müziği bırakayım” sözlerinin ardından iban hesap numarasını canlı yayında bildirdi.

“Bu Kadarmı Yükdüm Size”

İrem Derici, canlı yayını izleyenlerin iban hesabına para göndermeye başlaması üzerine uğradığı şokla “Telefonum kilitlendi, para yağıyor. Bu kadar mı yük oldum? ifadeleriyle şaşkınlığını gizleyemedi. İrem Derici hemen sonrasında şaka yaptığını söyleyerek, iban hesabına gelen nakiti sokak hayvanları için bağışlayacağını iletti.

İrem Derici Karşı Cinsteki Kriterlerini Anlattı!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler