Ana SayfaÜnlülerNusret Gökçe Hakkında Soruşturma Başlattı!

İlgili Postlar

Nusret Gökçe Hakkında Soruşturma Başlattı!

Meşhur Salt Bae Tuzlama hareketiyle dünyada üne kavuşan sosyete kasabı Nusret, New York ‘dan Miami ‘e, Dubai ‘den en sonunda Mykonos’a kadar uzanarak lokantalar zincirini genişletti. Dünyaca ünlü starları ağırlayan Nusret,  Anne Marie ‘i ağırlamıştı. İlk etapta ünlü yıldızı tanımayan sosyal medyanın diline düştü. Şimdiler de ise Nusret Gökçe’nin bir takipçisi ‘Halkın ahlakını bozuyor’ diyerek şikâyette bulundu. Nusret Gökçe Hakkında Soruşturma Başlattı! Detaylar Haberimizde..

Nusret Gökçe kimdir ?

Nusret Gökçe’nin Cinsel İlişki Sorusuna Dr. Mehmet Öz’ün Bomba Cevabı..

O Görüntüler Başına İş Açtı!

Dünyaca ünlü iş insanı ve sosyal medya fenomeni Nusret Gökçe’nin geçtiğimiz aylarda yayınladığı videoda cinsel organı gözükmüştü. Bir takipçisi ‘Halkın ahlakını bozuyor’ diyerek şikâyette bulundu. Savcılık Nusret Gökçe hakkında soruşturma başlattı.

"<yoastmark

Meşhur Salt Bae Tuzlama hareketiyle dünyada üne kavuşan Nusret Gökçe, geçtiğimiz aylarda 33 milyon takipçisi bulunan sosyal medya platformunda bir video paylaşımı yapmıştı. Video içerisinde yatağa bornoz ile atlayan Nusret’in mahrem yeri açık bir şekilde görünmüştü. Takipçisi olan bir vatandaş rahatsızlığı dile getirmek için savcılığa şikâyette bulundu. Vatandaş dilekçesinde, paylaşılan video görüntünün halkın ahlakını bozacak şekilde olduğunu dile getirerek video görüntü ile birlikte şikâyetçi oldu. Savcılık, şikayetin ardından fenomen Nusret hakkında soruşturma başlattı.

Ömür Gedik’ten Cinsel Organı Görünen Nusret Gökçe’ye Bomba Yorum..

Nusret Gökçe Hakkında Soruşturma Başlattı

Nusret Gökçe, geçtiğimiz aylarda 33 milyon takipçisi bulunan sosyal medya platformunda bir video paylaşımı yapmıştı. Video içerisinde yatağa bornoz ile atlayan Nusret’in mahrem yeri açık bir şekilde görünmüştü. Ünlü sosyete kasabı Nusret Gökçe’nin sosyal medya sayfasından paylaştığı et kesme görüntülerine her zaman tepki gösteren hayvan hakları savunucusu yazar Ömür Gedik, bu defa Nusret Gökçe’nin cinsel organının gözükmesiyle alakalı yorumlar yapmıştı.

Ömür Gedik kimdir?

Mücbir Sebepler programının canlı yayınını izleyen Ömür Gedik, sunucuların “O eti göstermeseydin keşke” demesinin ardından “Bu eti diğerlerine tercih ederim en azından ölü değil” dedi. Ömür Gedik’in bomba yorumu programı izleyenlerin dikkatinden kaçmadı.

Nusret Gökçe’den Bomba Paylaşım! Kazayla Cinsel Organı Göründü..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler