Ana SayfaKültür ve SanatMüzikAygün Karadoğan Müzik Otoritelerinin Beğenisini Kazandı

İlgili Postlar

Aygün Karadoğan Müzik Otoritelerinin Beğenisini Kazandı

Söz, müzik ve düzenlemesi Yiğit Mahsuni’ye ait olan ‘Döndüm Deliye’ şarkısı ve klibiyle büyük bir çıkış yakalayan Aygün Karadoğan, kadife (lirik tenor) sesiyle müzik otoritelerinin de beğenisini kazanarak oldukça dikkat çekiyor.

Adnan Şenses, Gönül Yazar, İbrahim Erkal ve Müslüm Gürses’in Beğenisi Kazandı

Amatör ruhla profesyonel çalışmalar yapmak istediğini dile getiren Aygün Karadoğan, Youtube kanalında paylaştığı şarkılarlalar bu tezini kanıtlıyor. Hayatının her döneminde müzikle iç içe olduğunu ifade eden Aygün Karadoğan 2000’li yıllarda Ulus Müzik deneyimiyle ilk kez Savaş Ay’ın A Takımı programıyla müzik severlerle tanışmış Adnan Şenses, Gönül Yazar, İbrahim Erkal ve Müslüm Gürses gibi müzik otoritelerinin beğenisini kazanarak Kayahan’ın canlı telefon bağlantısıyla takdir edilmişti.

Mahmut Görgen “Loco” İle Avrupa Müzik Listelerini Hedefliyor…

O yıllarda seslendirdiği şarkıya Savaş Ay’ın önderliğinde çekilen klibin yönetmenliğini Kıvanç Barıönü yapmış Atilla Arcan, Sami Hazinses, Romalı Perihan, Tulum Hayri gibi sanatçılar klipte rol almıştı.

TSM eğitimi olan Aygün Karadoğan profesyonel iş hayatının yanında müziğe hobi olarak devam etmek istediğini belirterek uzun bir aradan sonra müzikseverlerle tekrar buluşmanın heyecanını yasadığını dile getiriyor. Bu ve bundan sonraki yapacağı çalışmalarında da amatör ruhla profesyonel işler yapmanın gayreti içeresinde olacağını, sosyal sorumluk projelerinde yer alarak, hayır kurumları için konser vermek istediğini dile getirerek hayranlarına yeni sürprizlere hazır olmalarını rica ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler