Ana SayfaDedikoduNusret Gökçe'den Bomba Paylaşım! Kazayla Cinsel Organı Göründü..

İlgili Postlar

Nusret Gökçe’den Bomba Paylaşım! Kazayla Cinsel Organı Göründü..

Dünyaya nam salmış Sosyete kasabı Nusret, sosyal medya hesabından satın alımını yaptığı lüks bir otelde bolcana keyif yaptığı bir günü takipçileri için paylaşmak istedi. Üstündeki Bornozuyla yatağa hoplayıncada olanlar oldu. Frikik veren Nusret Gökçe’ye tepkiler çığ oldu. İşte Detaylar..

Şok İddia! Nusret Eşcinsel Mi?

Nusret Gökçe’den Bomba Paylaşım! Kazayla Cinsel Organı Göründü…

Kendine haz Tuz serpme hareketiyle ismini tüm dünyaya duyuran, ünlü starları peşinden koşturan namı değer sosyete kasabı Nusret, 30,7 milyon takipçisinin olduğu sosyal medya sayfasında konakladığı otel odasındaki özel anlarını paylaştı.

Nusret Gökçe’nin CİNSEL ORGANI GÖRÜNDÜ!

Banyonun Küvetinde köpüklü bir banyo keyfi yaptıktan sonra beyaz bornozuyla yatağına hoplayan Nusret Gökçe, talihsiz bir kaza yaşadı. Frikik kurbanı olan sosyete kasabı sosyal medyada kısa sürede gündem oldu..

Yatağına atlayıp üzerine örtü çeken Nusret, üzerindeki bornozu havalanınca cinsel organı görüntüye yansıdı. Nusret’in çok kısa sürede 565 bin izlenme alan videosuna, “İyi de frikik verdin”, “Yatağa atlarken altında bir şey yok mu”, “Terbiyesizliğin lüzumu yok”  ve “Her şeyin gözüküyor kaldır bunu” gibi benzer yorumlar yapılırken, Takipçilerinden yüzlerce yorum alıp uyarılan sosyete kasabı, henüz videosunu yayından kaldırmadı.

İşte Nusret Gökçe’nin Kazaya Kurban Gittiği O Görüntüsü…

https://www.youtube.com/watch?v=Zwj3yAUay54

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler