Ana SayfaKimdirNurşim Demir Kimdir?

İlgili Postlar

Nurşim Demir Kimdir?

Atv ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden beri reytingleri alt üst eden ve oldukça sevilen Sen Anlat Karadeniz dizisinde Saniye Kaleli karakterine hayat veren Nurşim Demir Kimdir? Nurşim Demir Biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Nurşim Demir Nerelidir? Nurşim Demir Kaç Yaşında? v Hangi burç?

Nurşim Demir, 29 Mayıs 1952 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 66 yaşında olan oyuncu İkizler burcudur.

Nurşim Demir Kimdir?

2005 senesinde başladığı oyunculuk mesleğini devam ettiren Nurşim Demir 29 Mayıs 1952 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı’nda tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Nurşim Demir, bir süre İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda görev almıştır.

İlk kez Aşka Sürgün dizisiyle dizi oyunculuğu macerasına adım atan Demir, Bitmeyen Şarkı, O Hayat Benim ve No:309 gibi dizilerin yanı sıra Beyaz Melek adlı sinema filminde de yer almıştır.

Nurşim Demir, 2018 senesinde Atv ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden beri reytingleri alt üst eden ve oldukça sevilen Sen Anlat Karadeniz dizisinde Saniye Kaleli karakterine hayat vermektedir. Dizide diğer rollerde İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe, Mehmet AlNuroğluSinan Tuzcu, Öykü Gürman gibi ünlü isimler yer almakta.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler