Ana SayfaKimdirFurkan Aksoy Kimdir?

İlgili Postlar

Furkan Aksoy Kimdir?

Sen Anlat Karadeniz dizisinin muhteşem ikilisi Yangazlarından Fatih karakterine hayat veren Furkan Aksoy Kimdir? Furkan Aksoy Biyografisi? Furkan Aksoy Aslen Nereli? ve hakkında merak edilenler haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Furkan Aksoy Nerelidir? Furkan Aksoy Kaç Yaşında? Furkan Aksoy Hangi Burç?

Furkan Aksoy, 16 Nisan 1994 tarihinde Adıyaman’da dünyaya gelmiştir. 24 yaşında olan genç oyuncu Koç burcudur.

Furkan Aksoy Kimdir?

Furkan Aksoy, Sen Anlat Karadeniz dizisinde yangazlardan Fatih karakterine hayat vermektedir. Dizinin diğer rollerinde ise, İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe, Mehmet AlNuroğluSinan Tuzcu, Öykü Gürman gibi ünlü isimler yer almakta.

Furkan Aksoy, daha önce TRT1 de yayınlanan Sevda Kuşun Kanadında dizisinde rol aldı. Furkan Aksoy’un ekranlarla tanıştığı, ilk kez kamera karşısına çıktığı dizi Sevda Kuşun Kanadında dizisi olmuştur.

İstanbul’da yaşayan oyuncu İstanbul’da bulunan Kültür Üniversitesinden mezun olmuştur. Ekranların yeni simalarından olan oyuncu Furkan Aksoy, ilk bölümden beri ilgi toplamayı başardı. Fatih’in en büyük tutkusu ise gerçek hayatta olduğu gibi futbol oynamaktır.

Kültür Üniversitesi mezunu oyuncu yaşantısını İstanbul’da devam ettirmektedir. Furkan Aksoy baba tarafından aslen Adıyaman’lıdır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler