Ana SayfaKimdirCem Kenar Kimdir?

İlgili Postlar

Cem Kenar Kimdir?

Sen Anlat Karadeniz dizisinin muhteşem ikilisi Yangazlarından Murat karakterine hayat veren Cem Kenar Kimdir? Cem Kenar Biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Cem Kenar Nerelidir? Cem Kenar Kaç Yaşında? Cem Kenar Hangi Burç?

Cem Kenar, 1 Ocak 1990 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. 28 yaşında olan oyuncu Oğlak burcudur.

Cem Kenar Kimdir?

Cem Kenar, ODTÜ Tenis Kulübü yıldızlar lisanslı sporcusudur. Kanal D ekranlarında yayınlanan Hayat Şarkısı isimli dizide Genç Kaya karakterine hayat vererek böylece ilk defa kamera karşısına geçmiştir. Şimdiye kadar Kehribar ve Damat Koğuşu dizilerinde de yer alan Cem Kenar günümüzde ise Sen Anlat Karadeniz dizisinde Murat karakterine hayat vermekte. Dizide diğer rollerde İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe, Mehmet AlNuroğluSinan Tuzcu, Öykü Gürman gibi ünlü isimler yer almakta.

İleri düzeyde İngilizce dili bilen, Eskrim ODTÜ ve Amerikan Futbolcu, ODTÜ Boks dalında Lisanslı Sporcu olara başarılı bir kariyere sahiptir.

Dr. Binnaz Rıdvan Ege Lisesinden sonra Ankara Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olmuştur. 2013 ve 2014 yılları arasında ise Binghamton University Business Administrations New York’ta eğitim görmüştür. İleri derecede İngilizce dil bilgisine sahiptir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler