Ana SayfaÜnlülerNur Yerlitaş Gülşah Saraçoğlu'ndan özür diledi!

İlgili Postlar

Nur Yerlitaş Gülşah Saraçoğlu’ndan özür diledi!

Meslektaşı Gülşah Saraçoğlu’nun Seren Serengil için diktiği gelinlik için çok ağır sözler söyleyen Nur Yerlitaş, meslektaşından özür diledi. İşte detaylar.

Birlikteliklerini evlilik ile devam ettirme kararı alan ve geçtiğimiz günlerde dünya evine girmek adına ilk adımı atan sunucu Seren Serengil ve şarkıcı Yaşar İpek’in nişanı için Nur Yerlitaş’ın sözleri olay yarattı. Nişandaki tercihlerle ilgili emek sahibi Gülşah Saraçoğlu’na yönelik ağır sözler söyleyen ve bu sözleriyle Türkiye’de gündem olan Nur Yerlitaş, yaptığı yeni açıklamada çok daha sakindi.

Nur Yerlitaş’a ilk yanıt geldi!

Neden özür diledi?

Nil Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’nin (NEYAD) iftar yemeğine katılan ve burada muhabirlerin sorularını yanıtlayan Nur Yerlitaş, yaptığı açıklamada özür dileyerek oldukça şaşırttı. Yaptığı açıklamalar sonrasında özür dilemesi beklenmeyen Nur Yerlitaş’ın neden böyle bir yola gittiği ve özür dilediği ise merak edildi.

Nur Yerlitaş ne dedi?

Nur Yerlitaş ”Gülşah da benim sanatçı modacı terzi kardeşimdir! Babamızı öldürmedik sonuçta, belki ben kendi çapımda, onun büyüğü olarak haklıydım. Belki o kendi çapında haklıydı. Belki arada dedikodu yapanlar olmuştur. Ben zaten mesleki olarak kimseyi kıskanacak bir pozisyonda değilim. Sıfırdan gelmiş, valiz ticaretiyle iş yapmış bir İtalyan bohçacısıyım. Ben kendi emeğimle Nur Yerlitaş oldum bu ülkede. Elbette ki genç arkadaşlar var Gülşah da onlardan bir. Küçük bir sürtüşme olmuştur ama bu mesleki bir sürtüşme değildir. Ben, o olayın yaşandığı, Murat Karaboğa’ya laf söylediğim gün, kameraların beni çektiğinden haberim yoktu. Zaten kameralar önünde de öyle konuşulmaz” diyerek olaya açıklık getirirken bundan sonraki süreçte tüm gözler Saraçoğlu’na çevrildi. Saraçoğlu’nun bu konuda ne diyeceği ise merak ediliyor. Zira Nur Yerlitaş’ın açıklamaları sonrasında ikili arasında çok sert bir kavga bekleniyordu.

Nur Yerlitaş kimdir?

Nur Yerlitaş ne demişti?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler