Ana SayfaÜnlülerHande Erçel kural bozdu! İşte o paylaşım!

İlgili Postlar

Hande Erçel kural bozdu! İşte o paylaşım!

Murat Dalkılıç ile birlikte olan ve fotoğraf paylaşmak istemeyen Hande Erçel kuralları bozdu ve sevgilisiyle ilk fotoğrafını yayınladı. İşte o fotoğraf.

Türkiye’nin genç ve güzel isimleri arasında gösterilen Hande Erçel, Murat Dalkılıç ile aşk yaşıyor. İkilinin birlikteliği net bir şekilde ortaya çıkarken Hande Erçel bugüne kadar fotoğraf paylaşmayı tercih etmiyordu. Güzel oyuncunun bu konuda kesin bir kuralı olduğu dahi konuşuluyordu.

Hande Erçel gidiyor!

Hande Erçel kural bozdu! İlk paylaşım geldi

Aşklarına devam eden çift, bu aşklarını sosyal medyadan da duyurdu. 4 aydan beri birlikte oldukları bilinen çift, tüm hayranlarına sürpriz yaparak birlikte çektirdikleri fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Bu fotoğrafın görülmesi ile birlikte çiftin sevenleri büyük bir sevinç yaşarken paylaşımın altına çifti tebrik eden mesajlar gönderilmeye başlandı.

“Çılgın tür”

Hande Erçel’in sosyal medya hesabından paylaşılan fotoğrafta yazan not ise çılgın türdü. İlk defa paylaşılan bu fotoğraf kısa süre içerisinde yüksek beğeni sayısına ulaştı. Beğeni toplayan o fotoğraf ise şöyle;

Hande Erçel kimdir?

Murat Dalkılıç kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler