Ana SayfaÜnlülerMetin Uca trafik kazası yaptı!

İlgili Postlar

Metin Uca trafik kazası yaptı!

Metin Uca trafik kazası yaptığını duyurdu. Oyuncu sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşarak durum hakkında bilgi verdi.

Tiyatrocu, yazar ve sunucu olarak tanınan ve Türkiye’nin önemli isimleri arasında gösterilen Metin Uca, talihsiz bir olay yaşadı. Trafik kazası geçiren oyuncunun durumunun iyi olduğu öğrenilirken Metin Uca yaşadığı olayı sosyal medya hesabından paylaştı.

Metin Uca’dan Nihat Doğan’ sert sözler

Metin Uca trafik kazası sonrası teşekkür etti

Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ile kaza anını takipçilerine gösteren Metin Uca, aynı zamanda fotoğrafa da açıklama notu bıraktı. Uca yazdığı mesajda; “Uca şu ifadeleri kullandı: Sahil yolunda motosiklet çarpması sonucu karıştığım yaralamalı kazada kısa sürede gelen deneyimli 112 acil ekibine, hemen önlem alan 155 asayiş ekibine, her türlü desteği sağlayan Şehit Bülent Üstün Polis Merkezi tüm amir ve memurlarına ayrıca Mafre Sigorta’ya teşekkür ederim.” dedi.

Oyununun kaza yaptığı haberi duyulduktan sonra sevenleri oldukça endişelenirken, oyuncunun iyi olduğunu söylemesi ve paylaştığı fotoğrafta tüm detayları aktarması, sevenlerinin derin bir nefes almasını sağladı.

Metin Uca’nın paylaştığı fotoğraf ise şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler