Ana SayfaÜnlülerNorm Ender'den Reynmen Ve Hadiseye Diss Geldi!

İlgili Postlar

Norm Ender’den Reynmen Ve Hadiseye Diss Geldi!

Son zamanlarda yaptıkları şarkılar olsun aldıkları eleştiriler olsun ve oynadıkları danslar olsun asla gündemden düşmeyen 3 isim var ki işte o isimlerden bir tanesi olan Norm Ender’den Reynmen Ve Hadiseye Diss geldi!

hadisenin olay dansı 

norm ender kimdir?

Mekanın Sahibi Geldi!

norm ender

norm enderden diss

Norm Enderin geçtiğimiz zamanlarda yaşanan ve bu dönem fazlalaşan yangınlardan ötürü bir sosyal medya çağrısı olarak düzenlediği fidan kampanyasında son zamanlarda ismi dillerden düşmeyen Reynmen’e meydan okudu. sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoda Reynmene meydan okuduğunu kendisinin 500 fidan bağışladığını aynı özverili davranışını kendisininde yapmasını istedi, Hadise içinde aynı paylaşımı yapan Norm Ender kısa sürede herkesin fidan bağışlama kampanyasına ilgi göstermesini rica etti . Bunun üzerine Hadise hesabından Özge Özpirinççi ye meydan okuyarak fidan bağış kampanyasını başlatmış oldu.

reynmen kimdir?

hadise kimdir?

Norm Ender’den Reynmen Ve Hadiseye Diss Geldi!

norm ender reynmen

Son günlerde çıkan orman yangınlarıyla gündeme gelen ülkemizde fidan bağışı yaparak farklı bir duyarlılığa imza atan Norm Ender’in bu davranışı takdir topladı.

Doğa bize muhtaç değil biz doğaya muhtacız parolasıyla bir fidan challenge başlatan Ender, bu etkileşiminde Reynmen’e meydan okuyarak daha büyük kitlelere hitap etmeyi unutmadı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler