Ana SayfaDedikoduSeranay Sarıkaya ve Akın Akıngözü Arasında Yeni Bir Aşk Mı Doğuyor?

İlgili Postlar

Seranay Sarıkaya ve Akın Akıngözü Arasında Yeni Bir Aşk Mı Doğuyor?

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bursin Nisan ayında ayrılma kararı alarak sevenlerini üzmüştü. Ayrılık sonrası aşk iddiaları ve kalp kırıklıklarıyla dolu geçen oldukça ilginç bir dönem yaşanmıştı. toparlanmak için Amerika’ya gitmişti. Tatilden döndükten kısa bir süre sonra Akın Akıngözü ile görüntülenen Sarıkaya arasında kafaları iyice karıştırmıştı. Geçtiğimiz gün yeniden birlikte görüntülenen Serenay Sarıkaya ve Akın Akıngözü arasında yeni bir aşk mı doğuyor? Merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde;

Serenay Sarıkaya’dan İhanet İddialarına Sert Yanıt!

Kerem Bursin’le ayrıldıktan sonra adı farklı isimlerle aşk dedikodularına karışan Serenay Sarıkaya kendisi hakkında çıkan ihanet iddialarına sosyal medya hesabından tepki göstermişti. Bu iddiaların son derece çirkin olduğunu söyleyerek sitemde bulunan Sarıkaya’ya Kerem Bursin’den de destek gelmişti.

Serenay Sarıkaya’nın Yeni Aşkı!

Serenay Sarıkaya’dan Samimi Açıklamalar

Ayrıldıktan sonra etkilenmemiş gibi görünen Serenay Sarıkaya bir süre sonra verdiği bir röportajda Kerem Bursin’le biten ilişkisi hakkında samimi açıklamalarda bulunmuştu. Ayrılıktan etkilenmemiş gibi görünmeye çalıştığını açıklayan Sarıkaya bunu güçlü görünmek için yaptığını vurgulayarak aslında çok üzgün olduğunu dile getirmişti.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Seranay Sarıkaya ve Akın Akıngözü Arasında Yeni Bir Aşk Mı Doğuyor?

Bir süredir yeni bir aşka yelken açtığı konuşulan Sarıkaya’nın hayatındaki isim gizemini koruyordu. Ünü oyuncunun Ağustos ayının başına Akın Akıngözü ile birlikte görüntülenmesi Sarıkaya’nın hayatındaki ismin Hercai’nin sevilen oyuncusu olabileceği yönünde iddiaları gündeme getirmişti. Haklarında çıkan haberler karşısında sessizliğini koruyan ikilinin geçtiğimiz gün düzenlenen bir davete birlikte katılması ilişki iddialarının iyice güçlenmesini sağladı.

Akın Akıngözü Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler