Ana SayfaDedikoduSerenay Sarıkaya'nın Yeni Aşkı!

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya’nın Yeni Aşkı!

Kerem Bursin’le 3 buçuk senelik ilişkisine geçtiğimiz aylarda son noktayı koyan Serenay Sarıkaya’nın adı son dönemlerde hakkındaki ilişki iddialarıyla anılıyor. Prova döneminden dolayı çok fazla yorulduğunu dile getiren Serenay Sarıkaya’nın yeni gözdesi aşkı bomba gibi düştü. Yeni bir aşk iddiasıyla gündemde olan Sarıkaya ise konu hakkında açıklama yapmamayı seçti!

Kerem’in İzlerini Sildi

Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya çifti Mayıs ayında ilişkilerini bitirme kararı almışlardı. İlişkilerini bitiren nedenin ihanet değil, birbirlerine karşı olan heyecanın bitmesi olduğunu dile getiren ikili bundan sonra yola arkadaş olarak devam edeceklerini açıklamıştı. Ancak ayrılık sonrasında Sarıkaya’nın arabası dahil Kerem Bursin’le olan her şeyi hayatından silmesi ikilinin arasında bir sorun yaşandığının işareti olarak değerlendirilmişti.

Serenay Sarıkaya Güldü Geçti…

Aşk İddiaları Kesilmedi!

Bursin’le ayrıldıktan sonra Çağatay Ulusoy’la yeniden barışmak üzere olduğu düşünülen Serenay Sarıkaya‘nın bir iş adamı ile birlikte olduğunun iddia edilmesi kafaları iyice karıştırmıştı. Tüm bu iddialar karşısında sinirlenen Sarıkaya ise Instagram hesabından tepkisini dile getiren bir paylaşım yaparak sitem etmişti.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Serenay Sarıkaya’nın Yeni Aşkı!

Son dönemlerde prova nedeniyle çok yoğun ve yorgun olduğu yönünde açıklamalar yapan Serenay Sarıkaya, sevilen dizi “Hercai”nin baş rol oyuncularından Akın Akınözü ile görüntülendi. Sosyal medyada birlikte eğlenirken görüntüleri yayınlanan ikili sosyal medyanın Trendtopic’lerine girerek bu haftanın en çok konuşulan ikilisi oldu. Yeni bir aşkın başladığı yönündeki dedikodular karşısında ikili sessizliğini korumayı tercih etti.

Akın Akınözü Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler