Ana SayfaDedikoduNisa Bölükbaşı Evlenmek İsteyen Sevgilisi Barış' a Neden Resti Çekti...

İlgili Postlar

Nisa Bölükbaşı Evlenmek İsteyen Sevgilisi Barış’ a Neden Resti Çekti…

Survivor 2020’de ilk kez bir araya gelip yarışma bittikten sonra beraber olmaya başlayan Nisa Bölükbaşı, ünlü model Barış Murat Yağcı‘dan aldığı evlilik teklifi hakkında ilk kez konuştu. Nisa Bölükbaşı, Barış Murat Yağcı‘ya evlilikle ilgili neden resti çekti. Aralarına ne girdi? İşte tüm bu soruların cevapları Haberimizde..

Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı Dudak Dudağa!

Nisa Bölükbaşı Evlenmek İsteyen Sevgilisi Barış’ a Neden Resti Çekti…

Ünlü manken Barış Murat Yağcı ile uzunca bir dönem yalanladıkları aşklarını sosyal medya da sızdırılan öpüşürken çekilmiş bir videosu ile ortaya dökülen Nisa Bölükbaşı, sevgilisinin evlilik teklifiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda yaptı.

Barış Murat Yağcı kimdir?

“Barış ‘a Sordum “Boşver” Dedi!”

“Bi’ Başka” isimli Youtube kanalına konuşan Nisa Bölükbaşı, “Yok artık bu kadarı da pes dediğin açıklama neydi son dönemde?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Barış’ın vücudunun her yerinde dövme var. Yaz aylarında dövmelerinin anlamını sormuştum. O da ‘Sana güvendiğimde söylerim’ demişti. ‘Allah Allah’ dedim. Bir zaman geçti, yine sordum. Anlatmaya başladı. Sıra ensesindeki dövmeye gelince ‘boşver’ dedi. Ben de ‘tamam’ dedim………

“Sonra Sosyal Medyadan Öğrendim…”

……Sonra sosyal medyadan öğrendim ki eski sevgilisinin adı yazıyormuş. Konuştuk. ‘Bütün dövmeler benim eski hayatımın bir parçası, silemem’ dedi. Ben de dövmeyi istemediğimi söyledim, ‘sileceksin’ dedim. Sürekli ‘Seninle evleneceğim’ diyor ya, ben de ‘Benimle evlenmek istiyorsan bu dövme olmayacak. O dövme varsa ben yokum’ dedim. Şimdi bunun kavgasını yapıyoruz.”

“Cemal Can’ın İçindeki Gerçek Cemal Ortaya Çıktı…”

“Yarışmada Cemal Can ile sıkı bir dostluğunuz oluştu. Yarışma sonrası aranızın bozulduğuna dair birçok haber çıktı. Yarışmada kalan bir dostluk muydu bu? Gerçek hayata dönünce devam edemediniz mi?” sorusu üzerine ise survivor Nisa Bölükbaşı şöyle konuştu: “Cemal Can, adada en yakın olduğum kişiydi. Her şeyi konuşuyorduk, her şeyi beraber yapardık. Oradaki psikoloji farklı. Adada Cemal Can’ın içindeki gerçek Cemal ortaya çıktı…”

Nisa Bölükbaşı Kimdir?

“Sonra gerçek hayata döndük. Normal hayatımızdaki kendimize döndük. Cemal de kendi hayatına döndü. Kendi hayatını seviyor. O hayatın içinde de ben yoktum. O yüzden görüşemiyoruz.”

Nisa Bölükbaşı’ndan Evlilik Açıklaması

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler