Ana SayfaÜnlülerNisa Bölükbaşı'ndan Evlilik Açıklaması

İlgili Postlar

Nisa Bölükbaşı’ndan Evlilik Açıklaması

Barış Murat Yağcı ile uzun süre yalanladıkları ilişkileri sosyal medyaya sızdırılan öpüşme videosu ile ortaya çıkan Nisa Bölükbaşı, ünlü oyuncunun evlilik teklifine ilişkin dikkat çeken bir itirafta bulundu. Survivor Nisa, yarışmada yakın arkadaş olmalarına rağmen artık görüşmedikleri Cemal can Canseven hakkında da konuştu. Detaylar haberimizin devamında…

Barış Murat Yağcı Kimdir?

Nisa Bölükbaşı Kimdir?

5 Ay Önce Ezberlediğim Senaryoyu Hatırlıyorum

Survivor ile tanınan Nisa Bölükbaşı Barış Murat Yağcı’nın evlilik teklifine ilişkin ve Survivor’da yakın arkadaşı olan Cemal Canseven hakkında ilk kez konuştu.

“Bi’ Başka” Youtube kanalı, ‘Survivor 2020’ yarışmasına damga vuran, sosyal medya paylaşımları ve ‘Sihirli Annem’ dizisinde üstlendiği ‘Avokado Perisi’ rolüyle adından söz ettiren Nisa Bölükbaşı’nı konuk etti. Programdan bazı satır başları yazımızın devamında..

Hem ekran önündesin hem de YouTube kanalına da içerikler üretiyorsun. Nasıl gidiyor?

Yoğun geçiyor. Bazen çok yoruluyorum. Bugünkü röportajı da unuttum, gördüğünüz gibi geç kaldım 🙂 Ama güzel gidiyor. YouTube kanalımda istediğim gibi konuşabiliyorum. Ama dizi için bu geçerli değil. Senaryoyu ezberlemek gerek. Ezber değil ama Türkçe ezber yapmak çok zor. Bazen o kadar farklı kelimeler çıkıyor ki hiçbir şey anlamıyorum. Şiir gibi ezberliyorum. Yönetmen de artık biliyor ben diyaloğumu ezberledikten sonra bir kelimeyi bile değiştiremez. Çünkü tüm metin uçar kafamdan. Ama 5 ay önce bile ezberlediğim senaryo kafamdadır.

Barış Murat Yağcı’dan Nisa Bölükbaşı’na Evlenme Teklifi!

Cemal Can’ı Çok Özlüyorum

Yarışmada Cemal Can ile sıkı bir dostluğunuz oluştu. Yarışma sonrası aranızın bozulduğuna dair birçok haber çıktı. Yarışmada kalan bir dostluk muydu bu? Gerçek hayata dönünce devam edemediniz mi?

Cemal Can, adada en yakın olduğum kişiydi. Her şeyi konuşuyorduk, her şeyi beraber yapardık. Oradaki psikoloji farklı. Adada Cemal Can’ın içindeki gerçek Cemal ortaya çıktı. Ama sonra gerçek hayata döndük. Normal hayatımızdaki kendimize döndük. Cemal de kendi hayatına döndü. Kendi hayatını seviyor. O hayatın içinde de ben yoktum. O yüzden görüşemiyoruz. Ama Cemal Can’ı çok özlüyorum.

Eski Sevgilisinin Adı Yazıyormuş

Yok artık bu kadarı da pes’ dediğin açıklama neydi?

Barış’ın vücudunun her yerinde dövme var. Yaz aylarında dövmelerinin anlamını sormuştum. O da ‘Sana güvendiğimde söylerim’ demişti. ‘Allah Allah’ dedim. Bir zaman geçti, yine sordum. Anlatmaya başladı. Sıra ensesindeki dövmeye gelince ‘boşver’ dedi. Ben de ‘tamam’ dedim…

Sonra sosyal medyadan öğrendim ki eski sevgilisinin adı yazıyormuş. Konuştuk. ‘Bütün dövmeler benim eski hayatımın bir parçası, silemem’ dedi. Ben de dövmeyi istemediğimi söyledim, ‘sileceksin’ dedim. Sürekli ‘Seninle evleneceğim’ diyor ya, ben de ‘Benimle evlenmek istiyorsan bu dövme olmayacak. O dövme varsa ben yokum’ dedim. Şimdi bunun kavgasını yapıyoruz.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler