Ana SayfaDedikoduNihan Yıldırım'dan Sevgi Dolu Kutlama

İlgili Postlar

Nihan Yıldırım’dan Sevgi Dolu Kutlama

Geçtiğimiz haftalarda Survivor All Star’a veda eden ve Türkiye’ye geri dönen Sercan Yıldırım, 32 yaşına bastı. Nihan Yıldırım’dan sevgi dolu kutlama geldi. İşte o paylaşım;

Sercan Yıldırım’dan Sürpriz Evlenme Teklifi

Survivor 2020’de yarışan eski futbolcu Sercan Yıldırım sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda sevgilisine evlenme teklifi ettiğini açıkladı.

Sercan Yıldırım evlilik yolunda ilk adımı atmış oldu. Uzun bir süredir yoga eğitmeni Nihan Yönel ile aşk yaşan Yıldırım 05.17’de sevgilisinin kapısına dayandı ve evlilik teklifi yaptı.

Sürpriz teklif karşısında şaşkına dönen Yönel, Yıldırım’ın teklifini kabul etti. Çiftin bu özel anı sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Sevenleri mutlu çifti tebrik edip mutluluklar diledi.

Sercan Yıldırım Kimdir?

Nihan Yıldırım’dan Sevgi Dolu Kutlama

Bugün 32 yaşına basan Yıldırım’ın doğum gününü Nihan Yıldırım romantik sözlerle Instagram üzerinden kutladı.

Eşinin mum üflediği anları yayınlanan Yıldırım, paylaşımına; “Canımın canı Sercüment’imin doğum günü bugün. O güzel kalbini tanıdığım için çok şanslıyım. Gönlünden geçen ne varsa gerçek olsun yeni yaşında. Seni seviyorum” notunu düştü.

Sercan Yıldırım’dan Yanıt Gecikmedi

Sercan Yıldırım ise eşinin bu paylaşımını kendi sosyal medya hesabından paylaşarak; “Teşekkür ederim canım sevgilim. Gönlümden geçeni sen çok iyi biliyorsun. Seni çok seviyorum canım karıcım. Hep beraber nice yıllarımız olur inşallah” ifadelerini kullandı.

Sercan Yıldırım’dan Bomba Aşk İtirafı!

Tanışma Hikayeleri

Geçtiğimiz aylarda ‘2. Sayfa’ programına konuk olan Sercan Yıldırım, eşi Nihan’ı ilk gördüğü anı, şu ifadelerle anlatmıştı:

“Kardeşimin arkadaşı kafe açmıştı. Oraya gittiğimizde arabasından inerken gördüm. Aura’sından etkilendim. Çaktırmadan fotoğrafını çekip mekan sahibine gönderdim. ‘İlkokul arkadaşım, uzaktan da akrabam’ dedi. ‘Akraban olsun olmasın evlenmek istiyorum’ dedim.”

Nihan Yönel’in yoga stüdyosu açtığını ve kendisinin de o dönem yoga eğitimi almak istediğini anlatan Yıldırım, Instagram’dan yazıp görüşmeye başladıklarını aktardı. 3.5 ay gibi kısa bir sürede de evlilik kararı aldıklarını belirtmişti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler