Ana SayfaDedikoduTunacan Tuna ile Ahsen Ertosun'dan Düet Kutlaması

İlgili Postlar

Tunacan Tuna ile Ahsen Ertosun’dan Düet Kutlaması

Tunacan Tuna ve Ahsen Ertosun geçtiğimiz günlerde birlikte başarılı bir şarkıya imza atmışlardı. Dinleyiciler tarafından ikilinin düeti çok beğenilince Tunacan Tuna ve Ahsen Ertosun’dan düet kulaması geldi.

“Sar Bak” Dinleyicilerle Buluştu

TAP Müzik etiketiyle piyasaya çıkan “Sar Bak” isimli şarkıya sesleriyle hayat veren genç sanatçılar: “İşe seslerimizin uyumu ile başladık; tanıştıktan sonra ruhlarımızın da birbirine ne kadar yakın olduğunu gördük. Güzel dostluğumuz işimize de yansıdı ve ortaya içimize sinen bir iş çıktı.” şeklinde konuştu.

Sar Bak’ın sözü ve müziği Mertkan Erkan’a, düzenlemesi ise Onur ve Şerifcan Gözüm kardeşlere ait. Mix-mastering’te Burak Sarıkaya imzası bulunan şarkının klip yönetmenliğini ise Yusufcan Özbilen üstlendi.

Tunacan Tuna-Ahsen Ertosun düeti “Sar Bak” tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluştu

Tunacan Tuna En İyi Çıkış Yapan Erkek Sanatçı Ödülünü Aldı

Tunacan Tuna ile Ahsen Ertosun’dan Düet Kutlaması

????????????????????????????????????

Geçtiğimiz günlerde TAP Müzik etiketiyle piyasaya çıkan “Sar Bak” isimli şarkıya sesleriyle hayat veren genç sanatçılar Tunacan Tuna ve Ahsen Ertosun, yeni şarkılarının başarılarını sosyal medyanın ünlü isimleriyle kutladılar.

Yüzbinlerde takipçisi olan sosyal medya fenomenlerine özel yemek veren ikili, gecenin sonunda pasta keserek, mutlu anlarını çektirdikleri fotoğraflarla ölümsüzleştirdiler.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler