Ana SayfaDedikoduÖzlem Ada Şahin Paylaşımıyla Gündem Oldu

İlgili Postlar

Özlem Ada Şahin Paylaşımıyla Gündem Oldu

Şarkıcı Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimler arasında yer alıyor. Günlük hayatından kesitleri takipçileriyle paylaşan Özelm Ada Şahin paylaşımıyla değişimi gündem oldu.

Özlem Ada Şahin’den eşi Berkay ile ilgili açıklama geldi!

Özlem Ada Şahin’den eşi Berkay ile ilgili açıklama geldi! Ünlü sunucu Ece Erken ile şarkıcı Berkay’ın Murat Karabova’nın doğum günü partisinde yakınlaştığı iddialarına, Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’den iddialara sert yanıt gelmişti.

Son Haliyle Şaşırttı

2016 yılında şarkıcı Berkay Şahin ile nikah masasına oturan Özlem Ada Şahin, 2017’de büyük kızı Arya’yı; iki yıl sonra da küçük kızı Zeynep Mira’yı dünyaya getirmişti.

Ünlü şarkıcı ile mutlu evliliği devam eden ve sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isim, günlük hayatından kesitleri takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor.

Instagram’da 1 milyona yakın takipçisi olan 31 yaşındaki Özlem Ada Şahin, son paylaşımlarıyla hayranlarını ikiye böldü. Ünlü ismin yeni ve eski fotoğrafları arasındaki fark görenleri şaşırttı.

Özlem Ada Şahin Paylaşımıyla Gündem Oldu

Son günlerde karın kası estetiği yaptırdığı iddialarıyla gündeme gelen Şahin’in; yeni paylaştığı fotoğraflarda eskiye oranla çok daha zayıf olduğu ve karnındaki kasların belirginleştiği görüldü.

Özlem Ada Şahin’den İkinci Bebek Açıklaması!

Estetik Mi Yaptırdı?

Kimi takipçileri bunu zayıflık olarak yorumlarken, kimi ise Özlem Ada Şahin’in estetik yaptırdığını iddia etti.

Ünlü ismin fotoğraflarına; “Yorum yapmadan geçemeyeceğim bu kadar zayıflık çok kötü görünüyor”, “Evet yaptırmış kendimden biliyorum”, “Sürekli spor yapıyor ne alakası var”, “Bu karın şekli ne böyle” gibi yorumlar geldi.

Özlem Ada Şahin Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler