Ana SayfaÜnlülerNihal Candan'ın Şaşırtan Murat Boz Açıklaması

İlgili Postlar

Nihal Candan’ın Şaşırtan Murat Boz Açıklaması

Bir yarışma programı ile ünlenen Nihal Candan Arto, Bircan Bali ve Seren Serengil’in sunduğu Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu. Candan’ın programda Murat Boz hakkında söylediği sözler şaşkına çevirdi. Detaylar haberimizin devamında…

Nihal Candan Kimdir?

Murat Boz Yorumu Şaşırttı

İşte Benim Stilim yarışması ile ünlenen Nihal Candan geçtiğimiz gün Arto, Bircan Bali ve Seren Serengil’in sunduğu Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu. Programda Bircan Bali Candan’a  “Hayatında pişman olduğun bir ilişkin oldu mu?” diye sordu Candan bu soruya “Evet, Murat Boz’la olan parti ilişkim” dedi. Candan’ın bu cevabı kısa sürede gündem oldu.

Arto İle Tuğba Ekinci Neden Birbirine Girdi…

Zengin Olmak Lazım

Programda Arto ile Nihal Candan gerilmişti. Nihal Candan’ın “Mesela ben anneannemi görmüyorum” demesi üzerine büyük şaşkınlık yaşayan Arto “Bence anneannesi onları görmek istemiyor” dedi.

Bu yoruma sinirlenen Nihal Candan ise “Anneannem çocuk gelişimcidir” demesi üzerine Arto “Sizi geliştirememiş” yanıtıyla şoke etti. Candan ise Arto’ya “Geliştirememiş derken benimle kaç kere kahve içtin” dedi. Arto Nihal Candan’a “Senle kahve içmek için zengin olmak lazım” dedi. Arto’nun bu çıkışı şok etkisi yarattı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler