Ana SayfaÜnlülerArto İle Tuğba Ekinci Neden Birbirine Girdi...

İlgili Postlar

Arto İle Tuğba Ekinci Neden Birbirine Girdi…

Magazin camiası Arto ile şarkıcı Tuğba Ekinci arasındaki ‘Abaza’ polemiği ile çalkalanıyor. Güzel şarkıcı Tuğba Ekinci, geçen haftalarda sosyal medyada kendisine “Abaza erkeklerin aklına ilk sen geliyorsun” diye laf atan şarkıcı Arto’dan şikayetçi oldu. Savcılık tarafından soruşturma başlatılarak dava açılan şarkıcı Arto’ya yargı yolu gözüktü.. İşte Detaylar..

Cem Yılmaz’ı Tuğba Ekinci Sorusu Çileden Çıkardı

Arto İle Tuğba Ekinci Neden Birbirine Girdi…

Başarılı şarkıcı Tuğba Ekinci geçtiğimiz haftalarda İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına şarkıcı Arto hakkında suç duyurusu yaptı. Savcılıktaki şikâyet dilekçesinde kendisine sosyal medya’dan bir not geldiğini, mesajın tamamında hakkında onur ve haysiyetini etkileyecek hakaret içeren sözler bulunduğunu ifade eden güzel şarkıcı, bu ifadeleri kullananın şarkıcı Arto olduğunu açıkladı.

Tuğba Ekinci kimdir?          Arto Kimdir?

“Abaza Erkeklerin Aklına İlk Olarak Sen Geliyorsun”

Güzel şarkıcı tarafından savcılığa bildirilen şikâyet dilekçesinin içerisinde şarkıcı Arto’nun, şahsına yönelik “Türkiye’deki Abaza erkeklerin aklına ilk olarak sen geliyorsun. Erkeğin malı meydandadır diyen zavallı ve cahil bir kadın” kelimeleriyle hakaret içeren sözlerin kaleme alındığı dile getirdi. Tuğba Ekinci’nin şikâyeti üzerine olayla alakalı savcılık soruşturmayı başlattı. Açılan davada Arto, 2,5 seneye kadar hapis talebiyle yargılanacak.

Çağla Şıkel Davasında Arto’ya Mahkemeden Şok Karar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler