Ana SayfaÜnlülerÖzgü Namal'dan Acun Ilıcalı'ya Büyük Şok...

İlgili Postlar

Özgü Namal’dan Acun Ilıcalı’ya Büyük Şok…

Dünya evine girdikten sonra oyunculuğa da bir süre ara veren başarılı oyuncu Özgü Namal, hayat arkadaşı Serdar Oral’ın ani ölümüyle yıkılmış ve bir süre sonra televizyona dönmeye karar vermişti. Güzel oyuncu, Acun Ilıcalı’nın yeni kuracağı Exxen platformunda izlenilecek olan Hükümsüz dizisinde baş rollerinde oynayacaktı. Özgü Namal yeni dizisinde oynayacakmı? Detaylar Haberimizde..

Özgü Namal, Olaylardan Sonra İlk Kez Görüntülendi!

Özgü Namal’dan Acun Ilıcalı’ya Büyük Şok…

Milliyet haberden Umur Ünver’in hazırlamış olduğu özel habere göre, başarılı oyuncu Özgü Namal’ın, Acun Ilıcalı’nın 2021’de yayına hayatına başlayacak olan Exxen’de ekranlara gelecek olan Hükümsüz adlı dizi projesinden çekilmesi şok etkisi yarattı.

Özgü Namal Kimdir?

41 yaşlarındaki oyuncu Özgü Namal, Acun Medya’nın sahibi olduğu ‘Exxen’ adlı yeni platformda izlenilmesi planlanan Hükümsüz dizisinin senaryosunda bir kaç farlılık yapılmasını taleb etti.

Hükümsüz Yapımcısı Kabul Etmedi..

Tam Yedi sene ara verdikten sonra dizi setlerine dönmek için gün sayan oyuncu Özgü Namal’ın isteği, Hükümsüz yapımcısı Uslu tarafından reddedildi..

Geçtiğimiz bir kaç ay önce hayat arkadaşı Ahmet Serdar Oral ani vefatının ardından oyuncu çocuklarının okul eğitimi nedeniyle İzmir’e gidemeyeceğini açıklayarak, projeden ayrıldığını bildirdi..

Özgü Namal’ın Eşinin Cansız Bedenini Bulduğu Ortaya Çıktı…

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler