Ana SayfaÜnlülerGül Onat 'ın Acun Ilıcalı 'ya 'Sihirli Annem' Tepkisi...

İlgili Postlar

Gül Onat ‘ın Acun Ilıcalı ‘ya ‘Sihirli Annem’ Tepkisi…

Bir zamanların fenomen dizisi Sihirli Annem’in eski kadrosundaki “Perihan” karakterine hayat veren usta oyuncu Gül Onat, Sihirli Annem’in yeniden çekilme sebebini duyunca ünlü Acun Ilıcalı’ya sitem ederek “Gücüme gitti” ifadeleriyle bir açıklamada bulundu. Usta oyuncu, Ilıcalı’ya neden bu kadar tepkiliydi? Detayları Haberimizde..

Sihirli Annem Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

Gül Onat ‘ın Acun Ilıcalı ‘ya ‘Sihirli Annem’ Tepkisi…

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Bir dönemin çok seyredilen fantastik dizisi Sihirli Annem’i yeni platformu Exxen için yeniden çekilip yayınlatma kararı almış ve bu kararını “Bir gün baktım kızım Melisa nefes almadan Sihirli Annem’in eski bölümlerini izliyor. Madem bu kadar seviyor ben de yenisini yapayım dedim. Şimdi çekiliyor” şeklinde açıklamıştı..

Sihirli Annem’in eski çekimlerinde Perihan rolüne hayat veren ünlü sanatçı, Gül Onat, Acun Ilıcalı’nın dizi açıklamasına sosyal medya hesabından yayınladığı bir paylaşımla tepkisini dile getirdi..

Gül Onat kimdir?

“Diziyi Çekme Nedeni Çok Gücüme Gitti”

Usta oyuncu son paylaşımında şunları takipçileri için paylaştı..

“Bugün Acun Ilıcalı’nın bir röportajını izledim. Sihirli Annem dizisini, kızı tekrarlarını izliyor diye yeniden çekmeye karar vermiş. O dizi fenomen bir dizidir. C¸ocuğum seviyor diye değil çok başarılı bir dizi olduğu için yeniden çekme kararı aldım demesini isterdim. Diziyle bir alakam olmamasına rağmen benim çok gücüme gitti. Dostlarla paylaşmak istedim.”

Sihirli Annem Dizisinde İlk Kareler Geldi

İşte Gül Onat ‘ın O Paylaşımı;

Gül Onat 'ın O Paylaşımı
Gül Onat ‘ın O Paylaşımı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler