Ana SayfaDizilerŞevket Çoruh Arka Sokaklar Dizisinden Ayrılıyor mu?

İlgili Postlar

Şevket Çoruh Arka Sokaklar Dizisinden Ayrılıyor mu?

Ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar’da Mesut karakterine hayat veren Şevket Çoruh diziden ayrılıyor mu? Yapım şirketinden açıklama geldi. Detaylar haberimizin devamında…

Şevket Çoruh Kimdir?

Şevket Çoruh Veda mı Ediyor?

15 sezondur ekranlarda olan fenomen dizi Arka Sokaklar’da Mesut karakterine hayat veren Şevket Çoruh’un diziden ayrılacağı iddia edilmişti. Dizinin yapım şirketi konu ile ilgili açıklama yaptı. Haberi yalanlayan Erler Film şu açıklamayı yaptı;

“‘Arka Sokaklar dizisinde sürpriz gelişme!’ üst başlığı ile başlayan ve Mesut Komiser karakterini büyük başarıyla canlandıran Şevket Çoruh’un diziden ayrıldığı haberi doğru değildir.

Şevket Çoruh’un Kızı Yok Artık Dedirtti!

16 yıldır başarıyla devam eden dizinin yeni sezonda da aynı ilgiyi görüyor olmasına rağmen bu tür yalan haberlerin çıkıyor olması elbette manidardır. Arka Sokaklar’ın yıllardır devam ediyor olmasının temelinde setlerde zor rastlanır bir ekip anlayışının, sanatçı sorumluluğunun ve Türker İnanoğlu gibi bir yöneticinin bulunması gerçeğidir.

Arka Sokaklar’ın çekimleri pandemi önlemleri sınırları içinde devam etmektedir. Ekipteki tüm sanatçılar gibi Şevket Çoruh da kamera karşısına çekim takvimine göre geçmektedir. Erler Film olarak Arka Sokaklar seyircilerine saygı ile duyurulur.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler