Ana SayfaÜnlülerAslı Tandoğan Koronavirüse Yakalandı!

İlgili Postlar

Aslı Tandoğan Koronavirüse Yakalandı!

Oyuncu Aslı Tandoğan eşi Cahit Tan Yeşilada ile birlikte koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile paylaştı. Kayınpederinin cenazesinde koronavirüse yakalandıklarını söyleyen oyuncu, eşinin 40 yaşında ve spor yapan biri olmasına rağmen çok ağır atlattığını belirtti. Detaylar haberimizin devamında…

Aslı Tandoğan Kimdir?

Aslı Tandoğan “Çok Zor Geçirdi”

Oyuncu Aslı Tandoğan geçtiğimiz haftalarda kayınpederi  Halil Can Yeşilada’nın vefat ettiğini sosyal medya hesabından “Sevgili kayınpederim, babamız Halil Can Yeşilada’yı zamansız kaybetmenin derin üzüntüsünü içerisindeyiz. Sevgi ve özlemle…” cümleleri ile duyurmuştu.

Tandoğan cenaze sırasında eşi ile birlikte koronavirüse yakalandıklarını duyurdu. Oyuncu açıklamasında şu cümleleri kullandı;

2 Aralık’tan beri Covid-19 tedavisi görüyorum. Artık son günlerim. Eşim de yakalandı ve 13 gün hastanede kaldı. Çok zor geçirdi. Ben 5 gün hastanede kaldım. Annem de covid oldu ancak bize göre daha hafif geçirdi. Kayınpederimin cenazesi sırasında yakalandığımızı düşünüyorum. Aileden birkaç kişi daha yakalandı. Çok dikkat ettik ve evde sadece 6-7 kişiydik. Kimseyi kabul etmedik ancak maalesef yakalandık. Gerçekten hiç kolay değil.

Sizden ricam; lütfen ‘Gencim ben, sağlıklıyım’ gibi düşünmeyin. Eşim her gün spor yapan, yediğine, içtiğine çok dikkat eden, sigara ve alkol kullanmayan birisi. Ancak hastalığı çok zor atlattı. 40 yaşında ve nabzı 37’lere kadar düştü. Kan değerleri alt üst oldu. Lütfen güvenmeyin gençliğinize! Maskesiz asla ve asla en yakınlarınızın bile yanında durmayın.

Aslı Tandoğan’dan Doğal Paylaşım!

Hastalanmadıysanız Değerini Bilin

Çocuğu olan aileler için, çok daha büyük bir sıkıntı. Biz eşimle hastanedeydik, annemin Covid olduğunu öğrendik. O da yatak döşek, karantinaya girdi. Ailenin diğer fertleri de Covid oldular, karantinaya girenler oldu. Tek yardımcımız kaldı çocukların başında. Onun test sonucu çıkana kadar hayatımın en zor günüydü, çünkü çocuklarınız ortada kalıyor.

Şimdi dört, beş gündür evdeyim ama odadan çıkamıyorum. Çocuklarım burada olduğumu biliyor ama görüşemiyoruz. Çok ızdırap çekiyorlar. ‘Annem burada, beni neden kucağına almıyor? Neden yanıma gelmiyor?’ diye düşünüyorlar.

O yüzden diyeceğim şu ki; ‘Dışarı çıkamıyoruz, evde kalıyoruz.’ Hastanedeyken insan ‘Ne yapsam, ne etsem de evime bir an önce dönebilsem’ diye düşünüyor. Hastalanmadıysanız, evinizdeyseniz değerini bilin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler