Ana SayfaDizilerTamer Karadağlı Savaşçı Dizisinde

İlgili Postlar

Tamer Karadağlı Savaşçı Dizisinde

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı Savaşçı dizisinin kadrosuna dahil oldu. Oyuncu haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Detaylar haberimizin devamında…

Tamer Karadağlı Kimdir?

Göktürk Albay Geliyor

Tecrübeli oyuncu Tamer Karadağlı uzun bir aradan sonra ekranlara dönüyor. Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Haluk karakteri ile milyonların sevgilisi olan Karadağlı FOX Tv’de yayınlanan Savaşçı dizisinin kadrosuna dahil oluyor.

Bir süre ara verilen Savaşçı dizisinden başrol oyuncusu Berk Oktay ayrılarak Yasak Elma kadrosuna dahil olmuştu. Tamer Karadağlı Göktürk Albay karakteri ile ekranlara dönüyor. Oyuncu Savaşçı dizisinin kadrosuna dahil olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu. Paylaşımına “Göktürk Albay geliyor… Bekleyin..” notunu düşen Karadağlı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Eski İlişkiler Emek Verilen Şeylermiş

Tamer Karadağlı, geçtiğimiz hafta sonu sokağa çıkma yasağı varken evindeki arşivini karıştırdı ve yıllar sonra eline geçen  mektubu hayranları için paylaşarak büyük merak uyandırdı. Tam 25 sene önce 1995’de Gaziantep Orduevi’nde asker ocağındayken flörtü olan sevgilisi ve daha sonrasındahayat arkadaşı olan Arzu Balkan için yazdığı asker mektubu sosyal medyada olay oldu.

Tamer Karadağlı: “Can Yaman’ı Tanımıyorum”

Oyuncu duygularını şu sözlerle dile getirdi;

“Askerlik yaptığım zamanlarda Arzu ile de flört ediyorduk. Bana bir gün eski İngilizce ile yani Shakespeare İngilizcesi diyeceğimiz ağır bir İngilizce ile müthiş bir mektup yazmıştı. Asker mektupları açılıp okunur ya, okunmasın diye böyle bir şey yapmış. Bende altta kalmamak için bir gün boyunca uğraşıp ona karşılık Osmanlıca olarak duygularımı anlattığım bir mektup yazdım. Çok yaratıcı bir mektuplaşmaydı aramızdaki. Geçen hafta sonu da elime geçince Arzu’nun da izniyle paylaşmak istedim. Çok büyük ilgi gördü. Günümüzde teknolojik kısa mesajlaşmalar yapanlara yaratıcılık ve emek verme konusunda örnek olsun istedim. Eski ilişkiler ne kadar temiz ve emek verilen şeylermiş.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler