Ana SayfaDizilerNecati Şaşmaz'dan yeni dizi ve yeni rol açıklaması!

İlgili Postlar

Necati Şaşmaz’dan yeni dizi ve yeni rol açıklaması!

Necati Şaşmaz’ın yeni bir dizi film projesinde yer alacağı ortaya çıktı! Yıllardır, Polat Alemdar rolüyle fenomen olan ünlü oyuncu Şaşmaz, bu kez çok farklı bir rol ve yeni bir dizi film projesiyle hayranlarının karşısına çıkacağının müjdesini verdi.

Necati Şaşmaz Kimdir?

2003 yılından günümüze dek, Kurtlar Vadisi adlı dizi film serileriyle, izleyicileri ekran başına kilitleyen Necati Şaşmaz; senaryosunu kendisi yazdığı, uluslararası bir dizi film projesiyle hayranlarıyla buluşacak. Yıllardır Polat Alemdar rolüyle, ekranların ağır abisi olarak karşımıza çıkan başarılı aktör, bu kez de tarihi bir karakteri canlandırıyor.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni kanalı hangisi? Kurtlar Vadisi Pusu ne zaman hangi kanalda yayınlanacak?

Polat Alemdar’ı beklerken “Şems” ile karşımızda!

Necati Şaşmaz, senaryosunu kendisinin kaleme aldığı uluslararası bir dizi film ile hayranlarının karşısına çıkacağının haberini verdi. Haber7’den edindiğimiz bilgilere göre Polat Alemdar olarak görmeye alıştığımız başarılı aktör, yeni dizisiyle bu kez de Mevlana’nın üstadı olan Şems-i Tebrizi‘yi canlandıracağını açıkladı.

Necati Şaşmaz çok zor durumda!

Peki, Kurtlar Vadisi dizisi devam edecek mi?

2016 yılında, ekranlara veda eden “Kurtlar Vadisi Pusu” dizisinin yeni bölümleri, yıllardır sabırsızlıkla bekleniyor. Necati Şaşmaz, fenomen dizisiyle; bu yılın ilk aylarında, “Kurtlar Vadisi Kaos” adıyla ekranlara geri döneceklerini açıklamıştı. Hatta birkaç ay önce sevilen dizi filmin, yeniden Kanal D’de yayınlanacağının müjdesi de verilmişti. Bu konu hakkındaki merak edilen sorulara da açıklık getiren Şaşmaz, Kurtlar Vadisi Kaos’un yeni sezonda ekranlarda olacağını açıkladı. Fakat, TV kanallarıyla halen görüşmelerin sürdüğünü ve dizinin, henüz hangi kanalda yayınlanacağının netleşmediğini de bildirdi.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler