Ana SayfaÜnlülerGamze Özçelik Afrika'da şehitleri unutmadı

İlgili Postlar

Gamze Özçelik Afrika’da şehitleri unutmadı

Afrika bölgesinde yaptığı yardımlarla sık sık gündeme gelen Gamze Özçelik, Afrika’da yaptıkları ile yeniden gündemde. İşte detaylar.

Afrika’da Umuda Koşanlar Derneği’nin çalışmaları kapsamında bir dizi faaliyette bulunan Gamze Özçelik, buradaki kişilerin daha iyi yaşam şartlarına ulaşabilmesi adına çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Umutlu Köyler adı verilen bir proje kapsamında köylerde su kuyuları açarak su ihtiyacının karşılanmasına yardımcı olan Gamze Özçelik, kuyuların isimlerinde Türkiye’deki şehitleri unutmadı.

Gamze Özçelik’ten Medine tepkisi!

Gamze Özçelik’ten su kuyularına şehit isimleri

Çalışmalar kapsamında özel su kuyularına Türkiye’deki şehit isimlerini vermeyi uygun gören Gamze Özçelik ve ekibi, “Şehit Eren Bülbül” ve “Şehit Razzan Al Najjar” ismini kullandı. ‘Afrika’da susuz, gıdasız, ışıksız köy kalmasın’ sloganı ile başlatılan çalışmalarda açılan su kuyularının açılışı önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek.

Gamze Özçelik kimdir?

Yeniden gündemde

Afrika’da özellikle çocuklarla yakından ilgilenen ünlü model, kendini daha çok hayır ve yardım işlerine vermiş durumda. Geçtiğimiz dönemlerde de sık sık Afrikalı çocuklarla çekildiği fotoğrafları ile sosyal medyada yer alan ünlü isim, yaptığı son davranış sayesinde yeniden sosyal medyadaki kullanıcılardan destek aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler