Ana SayfaÜnlülerHakan Çalhanoğlu’ndan olaylı fotoğrafa ilk açıklama

İlgili Postlar

Hakan Çalhanoğlu’ndan olaylı fotoğrafa ilk açıklama

Eşiyle zor bir süreçten geçen ve sık sık ihanet iddiaları ile gündeme gelen Hakan Çalhanoğlu, son günlerde gündemde yer alan fotoğraf ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İtalya’da futbol oynayan ve aşk hayatıyla çok daha fazla gündemde yer alan Hakan Çalhanoğlu, eşiyle zorlu bir dönemden geçiyor. Uzun zamandan beri eşiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle gündemde yer alan ve ihanet, ayrılık gibi konularla konuşulan Hakan Çalhanoğlu, geçtiğimiz günlerde bir bayan ile görülmüştü.

Hakan Çalhanoğlu Milano’da görüldü

Gündemde yer alan iddiaların yanı sıra Milano’da bir bayan ile oldukça samimi bir şekilde görülen Hakan Çalhanoğlu, bu haber ile çok konuşulmuştu. Hakan Çalhanoğlu’nun eşini aldattığı ve başka birisiyle aşk yaşamaya başladığı yönünde haberler gündeme gelirken Hakan Çalhanoğlu konuyla ilgili açıklama yaptı.

Sosyal medyadan açıkladı

Konuyla ilgili durumu sosyal medyadan açıklayan Hakan Çalhanoğlu, “Her gördüğüne ve duyduğuna inanma. Tuz bile şeker gibi gözükür” dedi. Bu açıklamalar ile birlikte durumun göründüğünden farklı olduğunu söyleyen Hakan Çalhanoğlu, gündemde yer alan ayrılık ve aşk iddialarına ise net bir açıklama yapmadı.

Milano’da bayan ile çekilen o görüntü ise şöyleydi;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler