Ana SayfaÜnlülerİşte yerli Monica Belluci Zilan Duru!

İlgili Postlar

İşte yerli Monica Belluci Zilan Duru!

İşte yerli Monica Belluci! Türkiye’nin en dikkat çekici oyuncularından biri olan Zilan Duru, Monica Beluci’ye olan benzerliği ile dünyanın dikkatini çekti. Bu benzerlik sayesinde Monica Belluci’nin bile dikkatini çekti. Monica Belluci, Zilan Duru’nun fotoğraflarını beğendi. Detaylar haberimizde…

Zilan Duru Kimdir?

Türkiye’nin yerli Monica Belluci’si Zilan Duru

Birbirinden iddialı yapımlarda rol alan ve hem oyunculuk performansı, hem de güzelliği ile dikkat çeken ünlü oyuncu Zilan Duru’yu şimdi dünya takip ediyor. Zilan Duru’nun dünyanın dikkatini çekmesindeki en büyük etken, dünyaca ünlü İtalyan oyuncu Monica Belluci’ye olan benzerliği.

Monica Belluci takibe aldı

Zilan Duru, Monica Belluci’ye neredeyse tıpatıp benziyor. Bu benzerliği, Monica Belluci’in bile dikkatini çekti. Dünyaca ünlü İtalyan asıllı oyuncu Monica Belluci, Türk oyuncu Zilan Duru’nun fotoğrafını beğendi.

Dünya basını yerli Monica Belluci Zilan Duru’yu konuşuyor

Dünya basınında da ilgi gören bu haber için, Monica Belluci ve Zilan Duru’nun fotoğrafları yan yana kolaj yapılarak paylaşıldı. Zilan Duru ve Monica Belluci’yi aynı karede görenler, benzerlik karşısında gözlerine inanamadı.

İşte Zilan Duru ve Monica Belluci’nin benzerliği

Muhteşem Yüzyıl, Kir, Derin Sular, Lale Devri, Zor Sevda, Memleket Hikayeleri gibi daha birçok birbirinden iddialı projede rol almış olan ünlü oyuncu Zilan Duru, son zamanlarda ‘Orta Doğu’nun Monica Belluci’si’ olarak dünya basınının en çok konuştuğu isimlerden biri olarak anılıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler