Ana SayfaDedikoduMustafa Sandal: Ben Bekar Adamım Evde Mi Oturacağım?

İlgili Postlar

Mustafa Sandal: Ben Bekar Adamım Evde Mi Oturacağım?

Son dönemlerde çapkınlık turlarıyla magazin gündeminden düşmeyen Mustafa Sandal dün yine çapkınlık turunda yakalandı. İstanbul gecelerinin altını üstüne getiren Sandal’ın o hallderi objektiflere yansıdı. Öncesinde kendisine yöneltilen sorular karşısında Mustafa Sandal “Ben bekar adamım evde mi oturacağım?” yanıtı verdiğini akıllara getirdi.

Aşkı İhanet Bitirdi

Geçtiğimiz sene eşi Emina ile evliliğini sonlandıran Mustafa Sandal’ın aşkı yeniden Melisa Sütşurup’ta bulduğu düşünülmüştü. Mutlu bir birlikteliği olduğu bilinen Sandal’ın Sütşurup’u Fransa gezisinde aldatması gündeme bomba gibi düşmüştü. Fransa’da bir hayranın kamerasına Fransız bir kadınla oldukça samimi bir şekilde dans ederken yakalanan Sandal Sütşurup’un gönlünü almak için çok uğraşsa da çift barıştıktan sonra Sandal’ın telefonuna başka bir kadıdan gelen mesaj ikilinin ilişkisini bitirmişti.

Mustafa Sandal Asistanıyla Aşk Mı Yaşıyor?

Sandal’ın Kaçamak Cevapları Merak Uyandırdı

Melisa Sütşurup‘la olan ayrılığının ardından adı aşk dedikodularıyla anılan Sandal’ın bodrumda yat gezisine asistanı ile birlikte çıkması ikili arasındaki yakınlığın merak edilmesine neden olmuştu. Bir organizasyonda basına asistanı “Aşk dedikodularına karıştığım asistanım” diye tanıtan Sandal dikkatleri kendine çekmiş ve ardından muhabirlerin ters köşe sorularına maruz kalınca “Bu konuyu başka bir zaman uzun uzun konuşuruz şimdi yeri değil.” diyerek geçiştirmişti.

Melisa Sütşurup Kimdir?

Mustafa Sandal: Ben Bekar Adamım Evde Mi Oturacağım?

Boşandıktan sonra adı aşk iddialarından kurtulmayan Mustafa Sandal bu kez İstanbul gecelerinde yakalandı. Azerbaycan’ın 2017 güzellik kraliçesi Razi Aliyeva ile birlikte samimi bir şekilde görüntülenen Sandal’ın objektiflere yansıyan halleri daha önce “Ben bekar adamım, evde mi oturacağım? 14 yıl evli kaldım, sadece evime odaklandım. Şimdi tabii ki gezip dolaşacağım”  açıklamasını akla getirdi.

Mustafa Sandal Kimdir?

Mustafa Sandal: Ben Bekar Adamım Evde Mi Oturacağım?
Mustafa Sandal: Ben Bekar Adamım Evde Mi Oturacağım?
Mustafa Sandal ve Razi Aliyeva
Mustafa Sandal ve Razi Aliyeva

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler