Ana SayfaÜnlülerTimur Acar’a Frankfurt’ta büyük ilgi

İlgili Postlar

Timur Acar’a Frankfurt’ta büyük ilgi

Sevilen usta oyuncu Timur Acar, Almanya’nın Frankfurt şehrinde düzenlenen Frankfurt Türk Film Festivaline katıldı. Davetlilerin ve yabancı basının yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Kapı

Festivalinin açılış filmi olan kapı fazlasıyla ilgi gördü. Kadir İnanır, Timur Acar, Aybüke Pusat, Sermet Yeşil, Nilay Erdönmez ve Özgün Çoban gibi usta oyuncu kadrosuna sahip film de konuk oyuncu olarak da, Erdal Beşikçioğlu ve Menderes Samancılar usta oyuncu kadrosuna eşlik ediyor. Film Midyatlı Süryani bir ailenin dramını konu ediyor. Yönetmen koltuğunda “İlk Aşk”, “Mutlu Aile Defteri”, “Babam” gibi yapımlara imza atan Nihat Durak oturuyor.

Timur Acar’ın ters köşesi

İzleyicilerin komedi rolleriyle izlemeye alışkın olduğu Timur Acar, bu kez Kapı filminde canlandırdığı dram rolü ile ters köşe yaparak büyük beğeni topladı. Sevilen oyuncu gösterim sonrası hayranlarının fotoğraf çektirme istediğini de geri çevirmedi. Kapı filmi izleyenler tarafından beğeniyle karşılanıp ayakta alkışlandı. Üç gün boyunca şehirde kalan sevilen oyuncu GOTHE Müzesi’ni ve şehirde bulunan diğer tarihi yerleri görerek turistik gezi yapmayı da ihmal etmedi.

Timur Acar Kimdir?

Sevilen usta oyuncu Timur Acar, Almanya’nın Frankfurt şehrinde düzenlenen Frankfurt Türk Film Festivaline katıldı.
Sevilen usta oyuncu Timur Acar, Almanya’nın Frankfurt şehrinde düzenlenen Frankfurt Türk Film Festivaline katıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler